Natuurlijke home remedies voor maagzuur

Mandeln und Milch gegen Sodbrennen
Amandelen en melk of een paar lepels van natuurlijke ongezoete yoghurt rijk zijn effectieve home remedies voor sodbrenne nde symptomen van zure Oprispingen tot een scherpe pijn. Met deze home remedies voor maagzuur zich te ontdoen van de vervelende ongemakken snel.

Het is niet altijd de dezelfde medicijnen. De symptomen treden slechts zelden te helpen ook een aantal home remedies voor maagzuur. Hebben bewezen nuttig amandelen, bijvoorbeeld. Het kauwen van ongeveer vijf stukken van het zo lang, tot in de mond van een vloeibare pap heeft gevormd. Dan langzaam slikken, die bindt overtollig maagzuur. Een soortgelijke kalmerend effect op de slokdarm hebben een yoghurt paar SLOKJES melk of een paar lepels van natuurlijke ongezoete. Ook kamille thee helpt. Je drinkt het in een SLOK. De actieve ingrediënten van de kamille terug te duwen de maag zuur en kalmeert tegelijkertijd de geïrriteerde en pijnlijke slijmvliezen. De thee moet worden lauw.

Brandend maagzuur: Dit is goed

Volkoren brood

Elke maaltijd is een hele graan, zijn product, ongeacht of brood of pasta. Het brood moet niet te zoet en niet te zuur deeg. Ook gebak, moet je niet eten vers. Het kan brandend maagzuur verhogen.

Vetarm koken

Te vet eten is een van de meest voorkomende triggers van brandend maagzuur. Een goede methode om rond te komen, dat is het stomen van groenten. Anders kunt u beter niet te vet eten van vis in plaats van vlees, en alleen laag-vet zuivelproducten.

Vollkornbrot

Om brandend maagzuur te voorkomen dat u moet integreren om elke maaltijd is een volkoren product in hun dieet

Brandend maagzuur: Dit is slecht

Zuur en scherpte

Fruit en groenten worden geconsumeerd in een gezonde, maar in vele varianten nemen de last van uw zuur ook de maag, vooral rauw. Om dit te doen, de paprika, de schotel is ook moeilijk te verteren (peel, bijvoorbeeld!). Spaanse pepers, de scherpe Familieleden van de Peper, kan irriteren de maag met uw Capsaïcine.

Koffie

De geroosterde bonen bevatten veel looizuur, en het kan brandend maagzuur verhogen. Koffie moet alleen genieten met mate. Hetzelfde geldt voor bier, champagne en wijn. Omdat alcohol belemmert de beweging van de slokdarm.

Geef een reactie