Een klein anker laat mijn knie pijn verdwijnen

Bei Knieschmerzen führt der Orthopäde Beuge- und Drehtests durch
In het geval van pijn in de knie, kan de orthopedisch chirurg voert, meestal Flexie en rotatie tests, een Meniskuriss sluiten. Pijn in de knie kan plots optreden. Soms is het alleen een kneuzing. Als het is, echter, een meniscus scheur, een knie-OPERATIE is onvermijdelijk. Door een nieuwe procedure, de operatie is nu minder ingewikkeld.

De heldere kleuren van de bomen, de frisse geur van de bladeren, de dauw op het gras – de zondagse wandelingen waren voor Beate Kranz (47) tot nu toe de mooiste momenten van de week. Maar twee maanden geleden, was je plotseling gleed uit op het natte Bladeren en voelde plotseling ernstige pijn in de knie.

Ten eerste, ik dacht dat ik zou een lichte kneuzing. Maar ik kon het niet belasten van het been na een week nog steeds, ik ging naar een orthopedisch arts. Deze keek op mijn knie en Flexie en rotatie tests met hem. Een volgende x-Ray bevestigde zijn vermoeden: meniscus scheur – een verwonding van het gewricht de onderliggende vezelig kraakbeen. Dit dient als een soort schokdemper, want het kan niet opnemen, zelfs de meest gewelddadige bewegingen en pijn-vrij kunt Gaan. Echter, het kraakbeen slijt met de jaren, meer en meer, zodat hij kan scheuren bij mensen vanaf de leeftijd van 40 al in het geval van kleinere onoplettende belastingen.

Mijn orthopeed aanbevolen een knie-OPERATIE en verwees mij door naar een deskundige van de kliniek eiland vloot in Hamburg. Echter, ik had grote angst: Toen mijn moeder-in-law, een gescheurde meniscus werd verwijderd 20 jaar geleden volledig – als gevolg daarvan lijdt slijtage (artrose) en kan slechts een wandeling van een paar meter. Mijn arts, Dr. Jürgen Walpert was in staat om mijn Angsten, echter. Omdat vandaag de dag het beschadigde kraakbeen wordt verwijderd, maar alleen gestabiliseerd.

De meniscus hechting Systeem (Omnispan) ligt een klein pistool in de knie van het geblesseerde kraakbeen. De chirurg vervolgens activeert een timer en blijft twee ankers met een draad achter de meniscus. De draad wordt strak getrokken en de scheur is zo vast aan elkaar. Hij was in staat om mij te overtuigen, en ik had de operatie. Na dat ik moest blijven maar één dag in de kliniek. Eerst was ik van de pijn. Echter, na vier weken, ik was vrij van symptomen en mijn knie is volledig veerkrachtig. Nu kan ik genieten van de wandelingen door de herfst bos, om eindelijk met volle teugen.

Info:

Kliniek: Fleetinsel in Hamburg, Duitsland telefoon: 040/376 710 kosten: worden gedekt door de verzekering van de gezondheid

Geef een reactie