De late kinderwens

Viele Frauen wollen finanziell abgesichert sein, ehe sie schwanger werden
Eerst de loopbaan, dan is het kind: Veel vrouwen willen financieel beveiligd voordat je zwanger wil worden werdenWas, als je in je mid 30 nog steeds geen kind – maar altijd? Hoe lang je moet echt de tijd voor dit besluit? En hoe weet je dat je klaar bent voor een kind?

Ik weet niet of mijn biologische klok is echt tikken op de tafel

En, heb je kinderen? De vraag is gegarandeerd op elke get-to-know-Small Talk op mij. Kort na Bent u getrouwd? Nee. En nee. Ik ben niet getrouwd, maar in een mooie, relatief nieuwe relatie. En hoewel ook ik ga dit jaar van 37 jaar, ik heb nog steeds geen kind. Dit is omdat … nou, dat het een of andere manier moeten worden. Tot zo ver. Omdat: ik wil graag kinderen, zelfs als jong meisje was het voor mij duidelijk dat ik op een dag wordt moeder van twee kinderen, het liefst een meisje en een jongen. Ik denk dat ik in staat zou zijn geweest om een moeder te zijn. Het is gewoon dat ik in beide Schilderij van paniek aan de vrouw van de arts van het lopen, en me de morning-after pil kreeg. Omdat een kind was het niet gepland, hoewel de vader zou hebben elk in de mijn op het moment vriendje. Eigenlijk, het is niet slecht, dat is nog niet uitgewerkt. Maar als ik denk dat het zou kunnen werken, nu, misschien, een wereld breekt voor mij echt, en vervolgens wordt de huid van mijn eigen tientallen jaren in de me-pinned image van mijn Zelf is gebroken.

Ik weet niet of mijn biologische klok is al heel hard te tikken. Ik weet niet welke gedachten de vrouwen gepland om zwanger te raken, vroeger. Het denken over hoe lief mijn moeder zou worden als een oma, en dat ik moet opschieten, eigenlijk, want mijn moeder is 70 en je kan niet zien dat mijn eerste kind en – teken mijn klok? Ik wou dat ik kon zien dat de vrouwen die dit lezen een Tekst nu: je knikte? Maar als mijn klok tikt, en daarom wil ik niet alleen een kind, maar ook de mens, de financiële kussen, de geestelijke rijpheid, de juiste appartement …?

Te veel toekomst in gedachten lag de wens om kinderen te hebben, vaak op het ijs

Ik zou niet willen om zwanger te raken om het kind knijp dan eigen. Ik wil doen met mijn Partner. Ik heb een geweldige relatie, maar ze is pas acht maanden oud. Ik kan me voorstellen dat mijn vriend die heeft een volwassen zoon, de vader van mijn kinderen. Ook hebben We spraken al over, en ook hij zou willen dat een kind met mij. Maar ik laat het aan rotten dus nu de Nuvaring in de koelkast? Nee. Omdat het binnenste van mij deze angst is niet dat onze relatie bestand is tegen alle van deze, misschien is het zo goed dat onze liefde is in de steeg op-één-nacht, de zorg, de verantwoordelijkheid, mijn moeder is de rol van de een of andere manier. Dat we niet meer op kan doen dat mooi met het Echtpaar dat we gewoon mama en papa, dat is een crisis – zoals het geval is met de meeste koppels met een kind, ik weet het. Of dat ik ben ongelukkig, want ik moest mijn oude, vrije en relatief verantwoordelijkheid-vrij leven, want ik kan het niet voldoen aan spontaan op een wijn met mijn Vriendinnen. En dan mijn Werk dat ik van je hou, en de onzekerheid is er nog steeds, wat ben ik verondersteld om te leven toen ik een kind was. En als ik dan terug in het beroep. Ik wil niet afhankelijk zijn van het inkomen van mijn vriend.

Waarom vrouwen late moeders

Onderwijs
Hoe hoger de opleiding, hoe groter het aandeel van vrouwen in de leeftijdsgroep van 35 tot en met 39 jaar, geen kind in het huishouden woont. In het geval van vrouwen met een hogere opleiding, het in 41% van de Volwassen zijn.

Professionele
Het huwelijk dient als een model van de Zorg – en dus concentreren verdienen, veel vrouwen voor het eerst van allen, geld en carrière.

Relatie
Veel van de vrouw, eind 30 en zwanger worden, hebben niet de juiste Partner voor gezinsvorming gevonden.

Totdat het te laat is

Soms vraag ik me af wat als het zou gebeuren. Als ik plotseling zwanger, ongepland. Het antwoord is dan heel duidelijk: ik zou het kind houden. Ik zou het krijgen. En ik zou blij zijn – na de eerste schok. Grappig. Als het zou gebeuren willekeurig, dan is alles mogelijk. Mijn vriend, de Job. Alleen, als ik zou besluiten het zelf, ik heb blijkbaar niet de moed. Dan krijg ik deze Angsten, duwen het thema een maand meer van mij, krijg ik de Nuvaring uit de koelkast. Dan weer verder voor een maand. En opnieuw. En opnieuw. Tot … Ja, tot wanneer? Totdat het te laat is?

Geef een reactie