Wat is een High-Tech pyjama ‘ s?

Kann ein High-Tech-Pyjama den Schlaf verbessern?
Wanneer je Wakker wordt met een koffie helpt. Maar een High-Tech pyjama kunt het verbeteren van de slaap?De Start-Up -, Derde-of-Life brengt een High-Tech pyjama. Hij belooft een hoop! Slimmer, mooier, creatiever en gezonder te maken. Onze redacteur Rasmus Cloe heeft getest hem.

Het regent, dan fiets ik met regenkleding op de fiets naar het werk. In de Winter, behandel ik mezelf in een dikke jas en pull – als het echt koud is een paar lange ondergoed. Pre-Run ik ontaarden in een ademende bovenkant en een strakke broek. Alleen bij het Slapen, want ik draag al jaren van boxershorts en holey T-Shirts.

Regenkleding houdt me droog is, een winterjas en warme – maar wat maakt een pyjama? Om me te helpen met Slapen? Integendeel, ik vind die dingen vervelend! Ik denk terug aan de zeldzame momenten waarop ik droeg in de nacht de tijd, dan herinner ik me met afschuw het feit, dat de Mouwen en broekspijpen verdraaid, hij kneep me in Plaatsen die ik niet zal noemen – en niet te vergeten het feit dat ik denk dat de pyjama ‘ s zijn over het algemeen erg lelijk. Je kunt het op deze manier: pyjama ‘ s en ik passen zo goed, zoals een Schedel Tattoo op de bovenarm van de Koningin.

Maar nu mijn eerste slaap pak is op het bed. Tenminste, de eerste sinds mijn groene Schildpadden pyjama ‘ s. Maar ben ik inmiddels zo lang uit, moet passen bij mijn kleine zoon. Dat telt niet. De Nieuwe is niet groen, maar het fonkelt in verschillende tinten van blauw, sommige gebieden op de borst en op de rug dikker zijn geweven door anderen, zie je het bijna niet door. De stof voelt zeer zacht om aan te raken. In het Algemeen, de pyjama ziet er, als de uitvinder running kleding zou worden gemengd met een kasjmier trui. Niet slecht.

Mann im Schlafanzug

De nieuwe high-tech pyjama ‘ s uit Derde van leven belooft een betere nachtrust dankzij zijn micro vezels

Slaap pak met meer waarde

Maar aan de Buitenkant is niet, zoals zo vaak. Ook de slaap-pak aan de binnenkant die telt. Ze beloven: In hem zes uur om te herstellen slapen, anders is het altijd raadzaam acht. De fabrikant van de Derde van het Leven, zegt, op zijn minst.

Het bedrijf stelt zich tot taak te verbeteren, een van de laatste vn-geoptimaliseerd gebieden in ons leven. Slapen. Hoewel goed voor ongeveer een derde van ons leven – vandaar de naam van het bedrijf – we care weinig over hem. Minstens zo lang als het geen last heeft van materiële problemen, zoals slapeloosheid of Rusteloze Benen syndroom.

Ik reken tot de groep van easy-going sleeper zonder dergelijke problemen. In de avond, ik leg me neer en wordt Wakker in de ochtend tijd, ik ben relaxed, zelfs moe. Kan ik iets veranderen, echt, behalve dat ik op tijd naar bed gaan, ik ben al over na te denken. Blijkbaar een grote fout: Want een goede nachtrust, dus het is op de Homepage van een Derde van het Leven, om me slimmer, mooier, creatiever en gezonder. Dat is een belofte!

Meer vermogen door betere slaap pak?

En dat is hoe het zou moeten werken: Voldoende slaap helpt de hersenen om te reflecteren op de dag opgenomen informatie, op te slaan in het lange-termijn geheugen en eraan, zo veel beter; verbetert de creativiteit door het verhogen van de niveaus van Serotonine en dopamine niveaus, wat leidt tot een hogere concentratie witte bloedcellen die het immuunsysteem en zo de gezondheid versterkt; maakt de huid meer Leptine, die ondersteunt het Afslanken.

Het geheel van de hand van de high-tech pyjama belooft een betere nachtrust dankzij zijn micro vezels. De nacht zweet snel van de huid. Dus hoe je het maakt ook kleding lopen. Dat klinkt veelbelovend! Ik slaap met mijn vriendin onder een deken. Fundamenteel, ik vind hem prachtig. Het enige Probleem is dat Als het is voor mij aangenaam warm, dan hoor ik naast me, en knersing der tanden, en de klacht dat het verschrikkelijk koud. Mijn vriendin voelt comfortabel aan, dan ben ik maar half onder de deken, dromen van ijsblokjes en het zweet in de voorzijde van mij. Als de pyjama ‘ s die dit kunnen voorkomen, dan heeft hij op mij een zeer grote steen in de Raad van bestuur. Wijsheid, schoonheid en al de andere beloften kunnen wachten.

Ik slip zo snel. Wat raak vanaf de buitenkant is zacht en past goed. Van het comfort van het pak van overtuigd. Het enige Probleem: maat L, die past bij mij zonder problemen, hoewel het op de juiste lengte, schlackert maar op de heup. De broek glijdt. Ontspannen rond te lopen is niet, in de tanden en kiezen schoon Zijn. Maar het ding is een werk van niet te wandelen, maar een slaap pak.

De eerste nacht goed slapen. Ondanks de lange Mouwen en broekspijpen, niets verdraaid. De fabrikant noemt de vrijheid van beweging via ideal cut. Ik weet niet wat precies is ideaal, maar het lijkt te werken. Zweten, ik hoefde dat niet, maar het zal nog steeds niets te betekenen hebben. Elke nacht, het zweet loopt niet voor mij.

Slapen pak, nachtelijk zweten

Dus het zweet Test komt de volgende nacht. Te gevouwen venster verwarming is ingeschakeld en de deken gleed. Mijn vriendin is blij. Ik niet. De nacht is verdomd warm. Op een bepaald moment word ik Wakker. Mijn mond is zo droog als de Sahara in de zomer. En: Ja, ik heb gezweet netjes. Echter, voelde me minder dan het zou moeten zijn in de tropische temperaturen. De slaap pak is geweldig droog. Geen idee waar het water verdween. Het is genoeg voor mij: het belangrijkste is het ergens anders. Sinds het pak biedt wat het belooft.

Paar im Schlafanzug

Het onderwerp van nachtelijk zweten met slaap pakken van een Derde van het leven van het verleden

Maar de koning discipline! Het pak maakt me echt wijzer, mooier, creatiever en gezonder? In het kort: ik ben van plan om ‘ s nachts een beter persoon? De positieve effecten van de slaap, de zogenaamde Derde van het Leven, zijn allemaal bezet met een goede studie. Het is ook belangrijk op te merken dat het effect werkt ook in de andere richting: Slecht slapen vermindert het geheugen, maakt een dikkere, verzwakt het immuunsysteem en de creativiteit lijdt.

Maar hoe realiseer je dat een een pyjama, terwijl u Slaapt, helpt dat? Gemakkelijk op te zetten, te gaan liggen en kijken hoe het gaat de volgende Ochtend? Vanwege deze statistieken hel wakker wordt meteen in mijn hoofd, en brult: placebo-effect! Dat gezegd hebbende, ik voel me beter omdat ik iets anders aan het doen en geloof me dat helpt. De self-experiment-engel tevreden: Probeer het. Zolang je slaapt beter, geniet ervan, en het zal je goed doen. Ik leg me neer op bed.

Maar ergens tussen in Slaap vallen en ontspannen Wakker, gillend mijn zoontje. Ga daar, dummy rijke, gewoon te kalmeren. Hij is niet van slapen weer – ik helaas. In plaats daarvan zat ik weer op de computer en Google vragen wat je helpt om te Slapen. Het is extreem veel. Een kleine selectie: het zou beter zijn om alleen Te slapen in het bed als de twee van ons, de kamer moet zo donker mogelijk, en blauw licht (zoals Laptops en Smartphones) is zeer schadelijk zijn. Schreeuwende kinderen om te tellen.

Is een kleine slaapkamer een aanklacht in tegen al deze grote slaap rover van ons dagelijks leven? Ik weet het niet. Nadenken, val ik in slaap. De volgende Ochtend, ik ben moe – maar de pyjama is weer droog en comfortabel en voelt heerlijk zacht aan. Dit is verdomd goed! De rest is niet zo belangrijk.

Aanbieder: de Derde van het Leven

Kosten: Ongeveer 150 Euro voor top en broek

Geef een reactie