Waarom zijn kinderen niet alles kunnen proeven

Kind schiebt Teller weg
Veel van de gerechten zoals een volwassene, niet een smaak van kinderen – de reden hiervoor is dat zij denken dat smaakt intens, asperges, spinazie, aubergine, al deze gezonde voeding niet te proeven van de meeste van de kinderen. Maar waarom is dat zo? We zullen onthullen.

Wanneer ons wat voor soort food ‘ Gemiddelden)smaak (

Knoflook: 19

Zoetzure komkommer: 19

Curry: 20

Bruine bonen: 20

Makreel: 20

Spinazie: 21

Aubergine: 21

Mierikswortel: 21

Mosselen: 21

Parmezaanse: 21

Kaas: 22

Ansjovis: 22

Avocado: 23

Asperges: 23

Chili saus: 24

Oesters: 24

Brie: 24

Olive: 25

Geitenkaas: 28

Doe ik iets verkeerd? De vragen die veel ouders, als uw kind niet wil eten van de gezonde spinazie. Het antwoord is nee – er is een reden waarom sommige dingen smaak het minst aantal kinderen.

Wat is de tijd voor het smaakt wat? Een kwestie van leeftijd

Oliven schmecken erst ab 25

Sommige voedingsmiddelen, zoals olijven vallen onder de categorie van adult food: u proeven van ons, als we in de jaren twintig

In een enquête, uitgevoerd door de Britse onderzoeker wilde om uit te zoeken wat de tijd is voor ons een typisch voorbeeld van de adult food smaakt. Om dit te doen, ze onderzocht bijna 2.000 volwassenen naar de gerechten die u ook graag een kind, maar nu graag eten. Ze ontdekten dat spinazie en Co smaak, gemiddeld, op 22-jarige leeftijd. Knoflook we graag met 19, olive smaak met 25 en geitenkaas voor ons alleen wanneer we er 28.

De wetenschappers verklaren de veranderende smaak die onze smaakpapillen sterven af met de leeftijd – een natuurlijke proces van veroudering.

Wat zijn smaakpapillen?

Smaakpapillen zijn ui-huid-achtige structuren op het slijmvlies van de mond. In hen, de zintuiglijke cellen, die we waarnemen wat wils. De meeste smaakpapillen op de tong, maar ook de mond -, strottenhoofd-en bovenste deel van de slokdarm zijn uitgerust met het.

Baby ‘ s worden geboren met ongeveer 10.000 smaakpapillen, op de leeftijd van ongeveer 600-2.000 van deze links. Bovendien, ze krimpen met de tijd, die stompt ons gevoel van Smaak. Kleine kinderen hebben dus het gevoel een veel intenser van Smaak zijn dan volwassenen – voedingsmiddelen zoals olijfolie smaak voor u in een eenvoudig tot extreem. Ten eerste, als de degeneratie proces toppen onze smaak is gevorderd, kunnen we genieten van intense smaken.

Kind-vriendelijk voedsel de voorkeur

Ouders moeten niet proberen te overtuigen van uw kind van de smaak van de asperges en de aubergine, indien u dat wenst, u hebt geen succes. Zenuwsparende voor ouders en kind, het is de Kleine kindvriendelijke groenten – deze mild smakende rassen zijn zoals pompoen, Pastinaak, broccoli, spruitjes, Koolrabi, Courgette en bloemkool.

Hamburg-harburg, 14. Februari

Geef een reactie