Pasta dieet: De beste recepten om gewicht te verliezen

Nudeln sollten in einer Diät integriert sein
Noedels moeten geïntegreerd worden in een dieet, ze bevatten op alle momenten van de suiker en zorgen voor een constante aanvoer van energie. Geschikt recepten om gewicht te verliezen, vindt u gaan afvallen met Pasta wordt genoemd: een Lange koolhydraten moest vechten leveranciers, zoals pasta met uw slechte reputatie. Atkins en South Beach dieet aan de kaak gesteld als een reden voor onnodige Kilo ‘ s en de ballingen uit het dieet. Leer de waarheid over Low Carb diëten en leer recepten om gewicht te verliezen.

De duitse nutrition society koolhydraat-beperkte diëten (Low-Carb), zoals ondervoeding is een gedegradeerd, en nu wetenschappers aan de Universiteit van Athene bleek zelfs Low-Carb diëten verhogen uw risico op hart-en vaatziekten-vasculaire.

De formule voor gezond eten

De duitse vereniging voor voeding beveelt de volgende samenstelling: 55% koolhydraten, 30 procent vet en 15% eiwit. Deze verhouding moet ook worden gebruikt in een dieet te houden, worden alleen de algemene nutritionele waarde van de maaltijden moeten worden verminderd om gewicht te verliezen. Omdat zij afzien van één van de drie componenten breekt in je lichaam, de nood. Het resultaat: zodra de nutriënten beschikbaar, het lichaam begint te hamsteren – en we hebben om te vechten met de beruchte jojo-effect.

Om dit te voorkomen van terugval, zo moeten ze ook worden geïntegreerd, kook de pasta in het dieet. Ze bevatten zogenaamde polysacchariden (meervoudige suiker), die zijn gesplitst in de spijsvertering in eenvoudige suikers, en dus voor een constante aanvoer van energie. Het effect: een langdurig gevoel van verzadiging. Om te zorgen voor de vetverbranding in de nacht, moet je niet alleen ‘ s avonds koolhydraten.

U wilt om gewicht te verliezen en nog steeds tevreden? Dan is onze Pasta recepten om gewicht te verliezen zijn gewoon Recht voor je.

7 heerlijk makkelijke Pasta recepten om gewicht te verliezen

En dit is hoe het wordt gedaan:

Op de dag dat u ongeveer 1200 kcal Ongeveer 250 kcal in de Ochtend, de ongeveer 400 kcal voor lunch en diner. In de tussentijd kunt u genieten van een kleine Snack van ongeveer 150 calorieën. Vooral belangrijk om Voldoende te drinken. 1,5 tot twee liter mineraal water of ongezoete thee moet worden dagelijks.

Penne met tomatensaus (290 kcal)

Maakt 1 Porties

Ingrediënten: 50 g Penne pasta, zout, 75 gram champignons, 1 stam van Basilicum, 1 EETLEPEL Olie, 1/2 (ongeveer 200 ml) van tomatenpuree, peper, suiker.

Voorbereiding: kook de pasta in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Reinig de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de Basilicum en de helft van de amandelen in repen gesneden. Verhit de olie in een pan en voeg de champignons erin en bak. De tomaat, de Basilicum in reepjes, en over 2 EL water. Saus met zout, peper en misschien 1 snufje suiker naar smaak. Giet de pasta en de saus. Pasta en garneer met blaadjes Basilicum voor de garnering.

Vet opslaan trucs voor het maken van een heerlijke saus

Vetarme sauzen kan worden heel goed van groenten te roepen: gestoomde wortelen, broccoli, uien of tomaten puree naar smaak. Als u roerbak de groenten, uien en knoflook – afhankelijk van wat u vooraf in plantaardige olie, scherpe, winnen de saus naar smaak. Voor het Verfijnen van een kleine klodder Zure room (10 %), zodat u kunt voorkomen dat de vette crème.

Spaghetti met groene groenten (360 kcal)

Maakt 1 Portie

Ingrediënten: 125 g suiker snap erwten, 1 THEELEPEL (5 g) olijfolie, 50 g Spaghetti, zout, 25 gram paprika gevulde olijven, 2 uien, 4 steeltjes van de peterselie, 1 THEELEPEL Sambal, peper.

Bereiding: suiker snap erwten, wassen en laten uitlekken. Olie en 2-3 EETLEPELS water in een anti-aanbak koekenpan. Sugar snap erwten stoven in het voor 4-5 minuten, tot het vocht verdampt is. In de tussentijd water de noedels in gezouten kokend volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Olive afvoer. Schoon de lente-ui wassen en in ringen gesneden. De lente-uitjes en geven olive de suiker snap peas en nog 2-3 minuten bakken. Peterselie wassen, dep ze droog, verwijder de grove steeltjes. Blad grof hakken. Ongeveer 50 ml van het pasta water te verwijderen en de groenten. Giet de pasta af, met de Sambal en de peterselie in de groenten, verhogen. Breng op smaak met zout, peper en Sambal naar smaak. Bestrooi met Parmezaanse kaas.

Groene pasta salade met tonijn (370 kcal)

Maakt 1 Portie

Ingrediënten: 75 g Penne, zout, 1/4 Dosis, (115 g) tonijn Filets (naturale), 40 g prikbestendig zure room, 15 g Kappertjes (glas), peper, 1/4 komkommer, 30 g groene uien, 1 groene Peper, 1 bosje Basilicum.

Voorbereiding: kook de pasta in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. In de tussentijd, tonijn, giet af en laat het uitlekken. 1/3 van de tonijn, zure room en 1 eetlepel van Kapernsud puree. Met zout en peper naar smaak. Komkommer wassen, drogen en snijd ze in fijne plakjes. Schoon de lente-ui wassen en in ringen gesneden. Paprika ‘ s in vieren, verwijder de zaadjes, wassen en snijd ze in stukken waar. Giet de pasta af, spoel ze onder koud water en laat het uitlekken. Pasta, komkommer en paprika ‘ s aan de mix. Was de Basilicum en de helft van de amandelen in repen gesneden. De reepjes Basilicum in de Saus, lift. De rest van de Basilicum aan de salade en meng. Saus en salade mix. De rest van de tonijn in stukken, plukken, en zorgvuldig onder de salade. Met kappertjes, appels garnering.

Cannelloni mit Spinatfüllung

Recepten om gewicht te verliezen: Cannelloni met spinazie vulling

Cannelloni met spinazie vulling (400 kcal)

Maakt 1 Portie

Ingrediënten: 2 sjalotjes, 2 TL olijfolie, 1 blik (425 ml) gehakte tomaten, 2 stengels marjolein, zout, peper, 1 snufje suiker, 4 Cannelloni-rollen, 150 g verse spinazie, 1 teentje knoflook, geraspte nootmuskaat, 15 g lactosevrije kaas.

Bereiding: pel de sjalot. 1 theelepel Olie in een steelpan, verwarm 1 gesnipperde sjalot tot ze glazig is. Voeg de tomaten toe en verminderen. In de tussentijd, marjolein wassen en de helft van de amandelen in de Saus, roer, breng op smaak met zout, peper, suiker naar smaak en zet opzij. Cannelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking koken en ook gereserveerd. Spinazie wassen en schoon. Schil de knoflook en de rest van de sjalot fijn dobbelstenen. 1 theelepel Olie in een koekenpan, voeg sjalot en bak daarin de knoflook en voeg de spinazie, breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat naar smaak en 1 eetlepel kaas. Vul de Cannelloni in een kleine ovenschaal en plaats tomatensaus te giet. De rest van de cottage cheese verspreid. Bak in een voorverwarmde oven (elektrische oven: 200 °C / fan: 175 °C, Gas mark 3) . bak gedurende 20 minuten. Met marjolein als garnering.

Pasta met Scampi ‘ s (400 kcal)

Maakt 1 Portie

Ingrediënten: 150 g diepvries readyto-eten garnalen, 150 g sperziebonen, 50 g pasta (bijv. Penne), zout, 1 teentje knoflook, 1 spaanse peper, 1/4 bosje peterselie, 1 TL. zonnebloem olie, 1-2 EETLEPELS citroensap, citroen-gap voor de Garnering.

Voorbereiding: Scampi ‘ s op kamertemperatuur ontdooien. Kook de pasta in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Bonen, wassen en koken in gezouten kokend water 10-12 minuten te koken. Pel de knoflook en hak. Chili, wassen en in ringen gesneden. Peterselie wassen, drogen, en, met een paar blaadjes voor de Garnering, hak. Garnalen, spoel af en dep ze droog. Verhit de olie in een pan, Scampi ‘ s, knoflook en Chili Zet in ongeveer 4 minuten onder de gebraden. Bonen stam. Bonen, peterselie en 6 eetlepels water de pasta in de pan. Giet de pasta af en voeg toe aan de kom. Met citroensap en zout naar smaak. Met peterselie en citroen kloof te versier.

Nudeln mit Scampi

Recepten om gewicht te verliezen: pasta met Scampi ‘ s

Lasagne vellen gemaakt met Turkije saus (370 kcal)

Maakt 1 Portie

Ingrediënten: 2-3 rijpe tomaten, 1 teentje knoflook, 1 klein bosje salie, 150 g kipfilet,

1 EETLEPEL Olie, zout, peper, 1 eetlepel tomatenpuree, 50 ml plantaardige bouillon, 3 lasagne bladen,

1 lente-ui, 1 THEELEPEL Sambal, suiker, 5 gram van de Parmezaanse kaas snijmachine.

Voorbereiding: was de tomaten en snijd ze in blokjes. Pel de knoflook en fijn dobbelstenen. Salie wassen, droog deppen en, behalve voor een paar blaadjes voor de Garnering, hak. Was het vlees, dep het droog en snijd het in blokjes. Verhit de olie in een pan. Vlees in het bak 3-4 minuten Draaien, breng op smaak met zout en peper, neem. Knoflook in het braadvet sprong. Voeg de tomaten toe en 2 minuten bakken. Tomatenpuree, de salie en de bouillon erbij en 4-5 minuten sudderen. Lasagne bladen in kokend gezouten water gedurende 7-8 minuten te koken. Schoon de lente-uitjes, in ringen gesneden, en tot iets om te Bestrooien, met het vlees aan de saus. Nogmaals 1-2 minuten sudderen. Sambal roer. Ragout met zout, peper en suiker naar smaak. Lasagne vellen afvoer, lift en met de Ragout en garnering. Met de lente-uitjes en bestrooi met de salie garnering.

Spaghetti met citroen Saus (400 kcal)

Maakt 1 Portie

Ingrediënten: 50 g suiker snap erwten, 1 lente-ui, 75 g kipfilet, zout, 50 g Spaghetti, 1 THEELEPEL zonnebloemolie 4 steeltjes van de Basilicum, 1 onbehandelde citroen, 3 EETLEPELS gecondenseerde melk (4 % vet), peper.

Voorbereiding: leg de sjalot, pel ze en snijd in partjes. Was het vlees, dep ze droog en kruid met zout. Kook de pasta in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Verhit de olie in een pan. Vlees en draai het in ongeveer 10 minuten bakken. Was de Basilicum en, behalve voor een paar blaadjes voor de Garnering, snijd in reepjes. Spoel de citroen heet, droog te WRIJVEN en 1 plakje afgesneden. Iets te knijp het sap. Sugar snap erwten, wassen en koken in gezouten kokend water in 4-6 minuten te koken. Haal het vlees en houd het warm. Sjalot en Citroen plakjes bak in het braadvet in de korte, gecondenseerde melk en kook Bratsatz op te lossen. Met citroensap, zout en peper naar smaak. Sugar snap erwten, laat ze uitlekken en leg in de pan. Vlees in plakjes gesneden. Noedels, vlees en suiker snap erwten en garnering. Bestrooi met het Basilicum en breng op smaak met peper.

Geef een reactie