Voedsel in Overvloed: We hebben gratis toegang tot alle voedingsstoffen die we nodig hebben. Verrassend dat veel Duitsers lijden aan een vitamine tekort. Je eet om te voorkomen dat veel van de groenten van het seizoen – de meest NährstoffeAuf wekelijkse markten en winkels van vers, gezond voedsel in Overvloed. Toch zijn veel Duitsers last van een dramatisch tekort aan vitaminen. Hoe is dat mogelijk?
Het klinkt gek, maar het is helaas een feit: Ironisch genoeg, in het rijke industriële landen, mensen worden geleverd met vaak beangstigend.
Vitamine-Deficiëntie: Gevaarlijk Dieet Val
Dit geldt vooral voor jongere vrouwen, houden voortdurend op dieet: Volgens een studie, elke vierde persoon in Europa in te nemen tussen de 19 en 36 jaar voldoende Vitamine B6. Net zo belangrijk als het Slim-Honger diëten, waar bewust op onderdelen van het voedsel spectrum is weggelaten. Dus Veganisten, waarvan het dieet is zo belangrijk Vitamine B12 leveranciers, zoals eieren en zuivel producten ontbreekt, heel vaak, een alarmerend tekort. Ook bij patiënten die werden behandeld met een antibioticum bevat de werkzame stof Metformin niet zelden een ernstig vitamine tekort. Niet beter de balans ziet er op de derde Macht-Vitamine: studies hebben aangetoond dat slechts één op elke vier duitse absorberen voldoende foliumzuur. En nogmaals, de vrouwen zijn de ergste voedsel zondaars: ze gemiddeld bereikt slechts 71 procent van de aanbevolen dagelijkse dosis van 0,3 mg, mannen maken nog steeds goed voor ongeveer 88 procent.
Vitamines gaan verloren tijdens het koken
Zelfs de meest ervaren Amateur-koks weten vaak niet hoe gevoelig bijna alle van de essentiële stoffen reageren op invloeden van buitenaf zoals licht en lucht, warmte, vocht en onjuiste opslag. Melk is ongeveer om te verliezen na twee minuten van de kooktijd tot een derde van hun Vitamine B12-gehalte! En het hoog-water-oplosbare foliumzuur 60 tot 95 procent verdwijnt tijdens het koken. Als u wilt opslaan van een veel vluchtige Vitaminen op de schotel, korte kooktijden, daarom verplicht.
Vitamine-deficiëntie door mono-culturen en vervoer
Maar ook voor degenen die aandacht besteden aan een zorgvuldige voorbereiding, kan niet zeker zijn dat de dagelijkse Vitamine juiste balans. Reden: in de vroege Oogst en lange routes, bijvoorbeeld als Appels uit nieuw-Zeeland en nectarines uit Chili worden beheerd. Maar ook, wat groeit er in ons is niet altijd goed voor de gezondheid van: mono-culturen en Überdüng veel landbouwgrond hebben uitgeputte bodem. De oogst bevat vaak slechts 20 tot 30 procent van de voormalige vitale stoffen. Voeg toe aan dat de vitamine-honger te verwerken. Witte bloem bevat tot 60 procent minder Vitamine B6 dan granen, gepolijste rijst, 50 procent minder dan de natuurlijke rijst.