Klachten zoals Misselijkheid en braken kunnen symptomen van een voedselvergiftiging. Koorts, hoofd en ledematen toegevoegd aan dit pijn, gaat per se naar de dokter!Met onze tips kunt u uzelf beschermen tegen het dus niet te bederven de maag.
We zien niet u, we voelen het, proeven we maar een paar uur na de consumptie van Spaghetti Bolognese, we weten wat we hebben om met de lunch voor ons: Gevaarlijke bacteriën, die wil om zich te ontdoen van ons lichaam met diarree en braken zo snel mogelijk terug.
Normaal gesproken, ons immuunsysteem is in staat om vijandige micro-organismen te weren. Maar wanneer enorme legers van ziekteverwekkers via het voedsel door het lichaam, onze verdediging geen Kans. Bij 20 graden het duurt slechts drie uur, maximaal tien Salmonella 5000. Daarom is de consumptie van Tiramisu, hack gerechten en salades in het Restaurant wordt een vraag voor echt Vertrouwen. Omdat we niet weten hoe lang de rechtbank of tijdens de voorbereiding is gekoeld. 200 000 gevallen van voedselvergiftiging, het Robert Koch Instituut jaarlijks het aantal niet-gemelde gevallen tot 20 geregistreerde keer hoger.
Houden de symptomen zoals diarree, braken en maag krampen voor meer dan twee dagen, krijgen koorts, bloed in de ontlasting, hoofdpijn en pijn in de ledematen – niet per se naar de dokter! Wanneer de urine-en vaatziekten voelen de drang om te gaan en een sterk naar het ziekenhuis! Het acute nierfalen, dreigt te mislukken en dus met gevaar voor eigen leven!
Gerechten met gehakt
Hack van de koelkast direct in de pan en onmiddellijk na de bereiding te consumeren. Op Spaghetti Bolognese in het Restaurant in de zomer, best vermeden.
Rauwe melk kaas
Als Brie, Camembert en co. de melk die niet is verwarmd tot boven 40 °C, Listeria en EHEC overleving van bacteriën, vooral voor Zwangere vrouwen en kleine kinderen kan het een echte gevaar!
Verse Vis
In de zomer, niet te eten van Sushi! De vis-aankoop om aandacht te besteden aan de naleving van de koude keten: de vis in de koelbox te vervoeren en op te bergen in de koelkast op de bodem van de glazen plaat van de lagers.
Eieren
Voor eieren die niet meer dan zes dagen van voedsel, de oude eieren – zolang zij hebben een zelf-bescherming tegen Salmonella, de zevende dag van de bacteriën in het Ei snel vermenigvuldigen!
Pluimvee
Alleen bij pluimvee wordt goed gekookt, de Salmonella worden gedood. Daarom, de gebraden kip Test: Is niet het vlees op het bot nog steeds rood is, is het nog steeds.
Salade
De kiem is het geval van de salade bar: kant-en-klare salades in de detailhandel en in de horeca worden vaak opgeslagen te warm en niet goed gewassen. Liever te maken! Azijn om ziekteverwekkers te doden van de sauzen.
Schelpen
Voor ten minste tien minuten te koken, zodat alle ziekteverwekkers gedood worden. Mosselen die niet open na het koken, eten nooit! Ze kunnen giftig zijn!
Rauw Vlees
Meatball sandwich en Tandsteen zet van 20 graden tot bacteriën bommen. De Biefstuk door te bakken, om gedood te worden alleen als kiemen.
Tiramisu
Koude Desserts gemaakt van rauwe eieren, zijn zeer gevoelig voor warmte. Niet langer dan 5 Min. op de tafel. Daarna direct in de koelkast!
Champignons
Geen gelaste in plastic champignons kopen! Champignons & co. rot sneller – wat vaak niet herkend. Deze gevaarlijke giftige stoffen vrij.