In het verpleeghuis bijna vergiftigd: ik was bang voor mijn moeder

Angehörige zuhause pflegen
Nu Uta heeft geen angst meer voor je moeder. Omdat de oude vrouw was verwaarloosd in een verpleeghuis sterke en ten slotte, in acuut gevaar, bracht Uta thuis en nu onderhoudt zelf-slechte Hygiëne, wond gel genen, en angst: Omdat de kosten zijn opgeslagen, wordt de kwaliteit van de zorg in het verpleeghuis, naar beneden. Als de bewoners waren dus in gevaar van herhaald Uta (57), haar moeder (93) huis.

Als de tape is uitgevoerd met uw favoriete liedjes, zing met mij, de 93-jarige Hildegard Brehm en kijkt uit het venster in het Park. Hoewel uw woorden zijn moeilijk te begrijpen, straalt de oude dame een diepe voldoening. Het is moeilijk te voorstellen hoe slecht je conditie was drie jaar geleden, vertelt de dochter van Uta Milbert, 57, zorgt voor haar moeder nu thuis.

Door onjuiste opslag wundgelegen

Drie jaar geleden, Hildegard Brehm woonde in een bejaardentehuis. Ze was geïnstrueerd door een beroerte, en progressief proces van veroudering op de all-round zorg. Ze voelde zich meer thuis tot goed, zegt de dochter, een bejaardenverzorger. Aan de directie van het verzorgingshuis de kosten, de wortel persoonlijke redenen, daalde en het meer en meer uitzendkrachten ingehuurd. Sindsdien is er elke dag wisselende gezichten, nauwelijks collusie. De Situatie snel verslechterd. Ik vond dat mijn moeder meer en meer vaak nat bed uur, gewassen, zegt Uta. Zodra het voedsel was op de vloer, laat staan ontdekt, terwijl bovendien de luier emmer geleegd – totaal onhygiënisch. Van onjuiste opslag, Hildegard wond kreeg. Ik hoorde van de gang, omdat ze bang was dat, wanneer de kamer deur. Ongeacht hoe vele keren heb ik gevraagd aan de verpleegkundigen om het te laten openen: Het hielp niet.

Bijna verkeerde medicijn toegediend

De Bejaarde vrouw weigerde te eten en te Drinken, was emotioneel aan het einde. Natuurlijk, ik wees naar verplegend personeel en management vaak op de grieven, schreef brieven, vragen de leden met soortgelijke ervaringen te steunen, zei Uta. Maar ik werd afgebeeld als een Querulantin, of je beloofd dat alles beter zou worden – wat nog nooit gebeurd. Juridische stappen tegen de directie zou hebben verplicht getuigenis of zelfs bewijzen foto ‘ s. Het is een manier voor de dochter gespaard.

Maar toen zag ze op een dag iets dat veranderde alles: Een back-up stroom zou worden gegeven aan de moeder, bijna verkeerde, te sterke geneeskunde. Ik was bang dat het echt aan je leven, zegt Uta. Zij besloten: ik zal je moeder om mij mee te nemen naar huis.

Leg ik zou adviseren tegen het verpleeghuis

Geen gemakkelijke beslissing: Natuurlijk, mijn leven is nu sterk. Ik blijf aan het werk van een halve dag en bijgestaan in de zorg van mijn zus en een vriend van mij, een verpleegster, zegt Uta. Niet iedereen is zoals ik heb de training, tijd en energie om te kijken na iemand thuis. De leek zou ik dat afraden.

Uta heeft er nooit spijt van hun beslissing: Mijn moeder is heel dankbaar en geeft weer een hoop voor mij. Voor Hildegard Brehm, alles is veranderd. Nu eten en drinken weer. Het werkt op sommige dagen, mentaal scherp, en geniet ervan als vrienden of buren komen.

Ze is nog steeds betrokken in het verpleeghuis

Het verpleeghuis Uta, ondanks deze ervaring, nog steeds in contact komen. Ze is een gedreven pleitbezorger voor de bewoners en hun familieleden, betere omstandigheden om te rijden. Met Succes! Er is nu een groter bereik van beroepsziekten therapieën. Ook minder uitzendkrachten worden gebruikt, de lijn is meer afhankelijk van de vaste medewerkers. Ik ervoor kunnen de wereld niet veranderen, zegt Uta. Maar voor mijn moeder en de andere bewoners wil ik alles doen wat in mijn Macht.

Geef een reactie