Ik ga een Baby ondanks HIV

De in München gevestigde reclame griffier, Tatiana (41) wit sinds de leeftijd van 13, dat ze HIV-positief zijn. Echter, je grootste wens om een kind te hebben van hun eigen. Nu ze zwanger is en twijfelt of ze verdient het geluk.

Met HIV, ze had geplaatst met de eigen echtgenoot. Ergens in de vroege jaren ‘ 90. Zij wist van zijn infectie. Maar voelde zich gedreven door de gedachte: Als hij moet sterven, wil ik niet wonen. Het maakt dus niet uit als we slapen zonder condoom – of dus mijn verwarde gedachten waren op het moment. Vandaag, ik begrijp er niets meer, zegt ze.

In 1994 haar man is overleden. Sinds Tatiana ging zelfs naar de dokter om te laten testen. Om me de moed om mijn domheid in het gezicht was verdwenen, zegt ze. Ze had het HI-Virus, co – uitgedreven, maar de diagnose, zo goed ze kon. Heeft uw tabletten en vertrouwde slechts één vriend.

De waarheid komt aan het licht: een HIV-positieve

Aan het einde van 1997, ze is erg ziek en begint eindelijk te spreken. Ouders, broers, zussen, vrienden, raakt de waarheid als een donderslag bij heldere hemel. Sindsdien tabletten te houden van het Virus in bedwang te houden. Alleen het zijn niet zonder bijwerkingen. Tatjana voelt zich moe, heeft maag-darm problemen. In het begin van 2000, schreef ze een jaar ziek. Aan het einde van het jaar, je baas zegt: Zo erg voor mij, ik moet vul uw plaats. Sindsdien woont ze op de sociale bijstand en Yoga lessen te krijgen door middel van de rondes. Geld is niet zo belangrijk voor mij. Ik had om te begraven in een heleboel andere dromen, zegt ze.

Een verzoek, maar niet konden uitroeien van de ziekte te houden, om een eigen Baby in de armen. In 2002, ze is een host met een actief samen. Ik heb al drie kinderen, antwoordt hij, als ze brengt het onderwerp. Een beetje later was ze leert Stephan*. Als je niet ziek, dan zouden we het niet hebben van een Baby, zegt hij. Maar ik vertrouw u en mij. Wat als je niet kunt zorg voor de Baby? Meer naar het ziekenhuis? Mij alleen met het kind? Het zou egoïstisch en onverantwoord zijn. Hou deze ook niet.

Natuurlijk heb ik deze gedachten weer en weer, heen en weer: Kan ik een zwangerschap de gezondheid? Wat als de Baby geïnfecteerd is? Kan ik mijn kind totdat hij is opgegroeid? En: ik Heb verdiend als een zieke vrouw, een Baby, toch? Uw Arts u verteld dat u van deze Twijfels. Nee aanstaande moeder weet zeker wat er zal gebeuren, antwoordde ze. Dat heeft geholpen, zegt Tatjana.

Ontmoet op het Seminar over Aids

In Maart, eindelijk, ze voldoet aan Andreas (49) – op een Seminar van de Aids helpen. Omdat de waarheid op tafel lag. Ook hij is positief. En hetzelfde verlangen naar een familie. Je gaat naar de dokter, advies in te winnen. Twee maanden later, kreeg ik ineens onbedwingbare trek voor Blackies. Alles voelde heel raar, zegt Tatjana. Ze is zwanger. Om te zien de eerste echo beelden, was een geweldige, warme, niet te beschrijven gevoel. Ik wist precies wat ik altijd had gewild.

Perfect zou het zijn geweest, het geluk. Vrienden en familie zijn eindeloos voor je. Andreas brengt de eerste Romper. Echter, Tatiana neemt drie weken de tijd om te beslissen bewust of je wel of niet kunt verwachten dat uw kind om te leven met een besmette moeder. En als ze het heeft verdiend dit kind. Zodra ik wakker werd in de nacht, omdat ik heb gedroomd dat mijn kind staat voor mij en zegt: Hoe kon je dat doen? Je weet dat je ziek bent.

Op een bepaald punt, maar als je een andere stem wordt luider. En die zei dat Je zo snel zwanger. Dit is het lot, zegt Tatjana. Ik geloof dat het niet gebeurt voor een reden. De Baby zal me kracht geven. Zo veel als ik hem. Ik weet geïnfecteerde vrouwen die erin slagen om hun baby ‘ s een normale Jeugd. Dat is ook de reden waarom ik ben gaan doen, alles wat u nodig heeft voor een normale Jeugd.

Uiterste voorzichtigheid in het geval van geboorte, als de moeder HIV-geïnfecteerd is

Aan het einde van januari, Tatiana de Baby zal genomen worden met een keizersnede in de Universiteit van München kliniek op de wereld. De Artsen zijn er om te leren. Weet je hoe om te vermijden dat het bloed van de moeder en het kind in contact komt met. Daarnaast Tatiana is niet toegestaan om borstvoeding te geven haar kind. Het risico is dat het kan worden besmet met het HIV-Virus-minder dan twee procent. Tatjana ‘ s Baby is een Jongen. Een nieuw leven dat zal waarschijnlijk nooit de vraag stellen: Hoe is het mogelijk dat jullie hebben?

HIV-positief te zijn, Met medische hulp voor het kind

Meer en meer Besmet in Duitsland om deze droom te vervullen. De moeder HIV-positief is, Artsen raden kunstmatige inseminatie of zelf-inseminatie. De zaadcellen worden direct geplaatst in de voorkant van de baarmoederhals. Als de man is besmet, artsen raden een bemesting met behandeld zaad. Beide partners zijn positief, je kan alleen blootgesteld aan de tijd van de eisprong is en wanneer er weinig detecteerbaar virus in de geslachtsgemeenschap.

* Naam veranderd door de redactie

Geef een reactie