Het gebruik van knoflook om gezond te blijven

Knoblauch schützt vor Krebs und Herzkrankheiten
Studies hebben aangetoond dat knoflook gezond is. De knol kan voorkomen, bijvoorbeeld kanker en hart-en vaatziekten. Als was er een onaangename geur niet zou worden – in onze galerij, wij zullen u vertellen hoe om zich te ontdoen van het weer, kleine Stinkerd: De grote knol voorkomt hartaanval en kanker, en verbetert de doorbloeding in de hersenen is nu bewezen. U blijft met knoflook gezond is.

Wat hebben ontdekt dat de mensen sinds duizenden jaren geleden in de bergen van Centraal-Azië als eetbare en wat gedijt nu overal, op alle continenten, is echt een zegen van de natuur. De knoflook is een Plant tegen de twee gevaarlijkste ziekte groepen in de wereld: het hart-en vaatstelsel groeit in de ware zin van het woord, Lijden en kanker. Meer en meer medische studies tonen. Meer redenen waarom u blijven met knoflook gezond:

Het gebruik van knoflook om gezond te blijven: het beschermt het hart

Onderzoekers hebben ontdekt waarom de grote knol is dus goed voor het hart-en vaatstelsel. Als we verteren het belangrijkste actieve ingrediënt van knoflook, Allicin, wordt geproduceerd in de darm waterstofsulfide. Deze stof ontspant de bloedvaten knoflook helpt het lichaam te helpen zichzelf. Ontspannen slagaders lagere bloeddruk en schadelijke afzettingen (arteriosclerose) in de bloedvaten kan niet zo gemakkelijk. Ook meer knoflook stoffen remmen atherosclerose, omdat ze verlagen het cholesterol. En maken het bloed minder stroperig. Alle beschermt belangrijke slagaders, bijvoorbeeld het hart of in de hersenen, verstopping en een hartaanval of een beroerte.

Het gebruik van knoflook om gezond te blijven: hij houdt van kanker in controleren

Knoflook kan ook voorkomen dat de kanker – de internationale analyses. De kleine Stinkerd levert veel zwavel bevat fytonutriënten die werken als krachtige antioxidanten: ze beschermen de cellen in het lichaam van de wijzigingen van die kanker kan ontstaan. Het is aangetoond dat de bescherming tegen kanker in het spijsverteringskanaal, zoals de mond, slokdarm, maag, of darm kanker. Sommige studies suggereren dat knoflook vermindert ook andere risico van kanker, zoals bijvoorbeeld leukemie. Echter, Het risico voor borst-of prostaatkanker kunnen de knoflook op basis van de huidige stand van het onderzoek niet verminderen.

Het gebruik van knoflook om gezond te blijven: hoeveel knoflook moet het worden?

Ten minste twee schutters dagelijks tenen. In ieder geval moet u nemen knoflook zo vaak mogelijk naar smaak, of rauw of kort gekookt of mitgebraten.

Het gebruik van knoflook om gezond te blijven: Goed voor te bereiden

De gepelde teentjes gesneden, en de groene spruit uit het centrum te verwijderen. Altijd iets gember mitgaren, omdat gember transcendentale emoties de knoflook smaak. Tegen de geur op de vingers met koffie gronden om af te WRIJVEN, wassen met zeep.

Trucs tegen de geur

Knoflook is vooral gezond als het fris is. De schelpen zijn nog zacht, vergelijkbaar met venkel knollen. Verse knoflook ruikt de minste. In onze galerij, wij zullen u vertellen hoe om zich te ontdoen van de knoflook geur na het eten.

Geef een reactie