Gezond eten: wetenschappers maken verrassende Ranking

Gesunde Lebensmittel
Amerikaanse wetenschappers hebben vastgesteld in een studie van de gezondste voedsel in de wereld, en in een Ranglijst van gecombineerd. De resultaten zijn gegarandeerd winnaars en winnaars, die ze had waarschijnlijk niet verwacht.Welke voedingsmiddelen zijn echt gezond? En wat is het gezondst? Amerikaanse onderzoekers hebben ontwikkeld in een onlangs verschenen studie, voor het eerst een wetenschappelijke methode om te sorteren van voedsel, afhankelijk van de waarde van gezondheid – in een Classificatie.

Om het mogelijk te maken niet alleen nieuwe wetenschappelijke Normen voor de bepaling van gezonde voeding, maar ook duidelijkheid voor de consument. De praktijk Vita legt u het moeilijk zoeken naar de meest gezonde voedsel, en heeft samengesteld, een foto gallery van de 10 meest gezonde voedsel.

Een Amerikaans onderzoeksteam van de William Peterson University in New Jersey heeft geplaatst in een lopende studie, een Classificatie voor de gezondste voedsel in de wereld – voor de eerste keer, op basis van een brede analyse van wetenschappelijk gedefinieerde inhoud en voedende eigenschappen, de zogenaamde Nutriënt-Dichtheid Scores.

Welke voedingsmiddelen zijn echt gezond?

Voeg daarbij: Bijna elke dag mee geconfronteerd wordt als een Consument met een huidige food studies, of meer of minder gebaseerd op tips van het dieet experts en consultants die ons vertellen wat gezond is. Want net zo vaak als de bronnen van voeding tips die lijken zo gezond, de veelgeprezen voedsel te variëren, de amerikaanse consument zal worden aangeprezen als een essentieel onderdeel van onze voeding plan. Maar wat voor eten echt gezond zijn, die gezonder zijn en die zijn het gezondst?

De gepubliceerde resultaten zijn deels verrassend. Veel van de top posities van de Ranking van de genoemde levensmiddelen zijn wat minder vanzelfsprekend onderdeel van onze voeding plan. En de andere, die van toepassing zijn, op zijn beurt, natuurlijk, als onderdeel van een gezond dieet, u zal niet worden opgenomen in de Ranking in de afwezigheid van de score. Citroenen, Sla, Spinazie? De praktijk Vita is een samenvatting van de resultaten van het onderzoek en toont u de gezondste voedsel in een spannende foto galerij.

Hoe kun je als wetenschapper, het gezondste voedsel?

De zoektocht naar de gezondste voedingsmiddelen van de wereld was niet gemakkelijk. De onderzoekers onderzocht en beoordeeld op basis van 17 gedefinieerd nutriënt-kwalificaties – de zogenaamde nutriëntendichtheid Scores voor de levensmiddelen in de categorie Powerhouse fruit en groenten (PFV). Voedsel-deze categorie is van toepassing op basis van eerdere studies zo gezond is voor de mensen. Voedsel de categorie Powerhouse fruit en groenten (PFV) vanwege hun ingrediënten bepaalde eigenschappen die uit medisch oogpunt is het risico voor bijvoorbeeld chronische ziekten en het dieet kan worden vermeden-gerelateerde aandoeningen of verminderd worden. Op Basis van deze levensmiddelen-categorie, bijvoorbeeld van Artsen, of producenten van voedings aanbevelingen, zowel voor de toepassing van een in principe gezonde voeding, of een bepaalde ziekte gevaren voor hoog-risico patiënten te verminderen.

Specifiek, de nutrient-dichtheid per 100 gram gedeelte worden gemeten en in een tweede stap, de gevonden voedingsstoffen werden afzonderlijk beoordeeld met betrekking tot de respectievelijke energiedichtheid en de fytochemische functie waarde voor het menselijk lichaam.van individuele gerechten

Het Probleem van voedsel Rankings

Probleem van een dergelijke beoordeling van voedingsmiddelen, is het bepalen van de exacte eigenschappen die moet bevatten een PFV voedsel en in welke samenstelling te gebruiken in een bepaalde relatie tot uw gezondheid als een gezond deel van onze voeding konden toepassen eerder. Daarnaast is de bandbreedte van alle mogelijke voedingsstoffen-kwalificaties – zoals vitamines, Magnesium, zink, foliumzuur in het fruit of de groente was niet bepaald in de voeding en hun effecten, worden samengevat in één score. Rankings zijn daarom tot nu toe alleen ten aanzien van de afzonderlijke actieve bestanddelen zoals vitaminen en ijzer bevat, die is zeer nuttig om te implementeren.

Daarom, voedingsmiddelen zijn ingedeeld in het verleden alleen in het licht van hun werking met betrekking tot bepaalde ziekten of lichamelijke zwakheden als ‘gezond’ of ‘ongezond’. Met de nu gepubliceerde studie, een voedsel moet worden gemaakt Ranking, dat voedsel wordt gesorteerd op basis van al hun ingrediënten, en ongeacht het bepaalde Lijden basis van hun positieve impact op de gezondheid en beoordeeld.

Zo kwam het dat prominente vertegenwoordigers van de zogenaamd gezond voedsel dat viel in het onderzoek in termen van de gedefinieerde Powerhouse criteria. Frambozen, mandarijnen, veenbessen, knoflook, uien en bosbessen waren niet inbegrepen, na beoordeling van uw ingrediënten in de Ranking. Dit is echter niet zeggen, dat deze voedingsmiddelen zijn ongezonde of niet gezondheidsbevorderende aspect, maar alleen dat zij in overeenstemming is met de in de studie beschouwd als voedingsstof-kwalificaties op de kleine punten in de Ranglijst.

Het is verrassend dat er geen enkel type van Fruit onder de Top Tien van de gezondste voedingsmiddelen in de wereld. De eerste vrucht die wordt weergegeven in de Ranking, is de citroen op plaats 28.

Hamburg, 10. Juni 2014

Geef een reactie