Gevoelloosheid, eczeem… – Dit heeft me echt geholpen!

Immer häufiger leiden Patienten unter falschen Behandlungsmethoden
Gevoelloosheid, tintelingen in de benen, eczeem – meer-en vaker-patiënten hebben last van de verkeerde behandeling methode, misdiagnoses, onwetendheid, en niet-effectieve therapieën – meer-en vaker-patiënten last hebben van verkeerde methoden van behandeling. De praktijk Vita laat zien hoe ze in staat waren om te verslaan van hun ziekte.

Waarom is een tandheelkundige spalk is goed voor de rug

Het begon met een auto-ongeluk. Vanwege de grote impact had ik last van een whiplash letsel. Dit zal dan snel, dacht ik. Echter, de pijn in de nek verdwenen. Integendeel, ze waren zo sterk dat ik voelde zelfs een gevoel van tintelingen en gevoelloosheid in de armen en handen. Mijn dokter had er geen verklaring voor, en schreef me een sterke pijnstillers. Mijn Tandarts ontdekt de ware oorzaak. De röntgenfoto toonde een significante verplaatsing van mijn kaak. Vanwege de whiplash hij was verhuisd. Dat was de reden waarom ik was zo gespannen. De Orthodontist maakte me twee bitje, één voor overdag en één voor ‘ s nachts. 6000 euro heeft gekost. Maar het was de moeite waard. Aangezien ik draag rails van de tand, het verbeteren van de malposition van de onderkaak van maand tot maand. De spanning in de schouder en hals zijn bijna verdwenen.

Hoe blauw licht neurodermatitis genezen

Sinds de vroege Jeugd heb ik last van atopische dermatitis. Overal op mijn lichaam schilferige huiduitslag zichtbaar was, zelfs in het gezicht! Als kind was ik beschaamd mijn uiterlijk, en de jeuk werd ik gek! Vele jaren nam ik hoge doses cortisone, gebruikt als een zalf en pillen, de overactieve de remmen van de immuunrespons in mijn huid. De bijwerkingen waren, ik werd steeds dikker en kon nauwelijks slapen. Een vriend van mij, dermatoloog raadde mij het licht vaccinatie. In deze therapie, de ontstoken witte bloedcellen in de huid worden gedood met een speciaal blauw licht. Ik heb gekozen voor de behandeling, en het was me, na een paar sessies, veel beter. Na twee jaar, de bestraling werd herhaald, en vandaag de uitslag is volledig weg! Nu weet ik hoe leuk het is om te leven zonder jeuk! De behandeling kost me een tijdje 900 Euro, dat ik het was, maar de moeite waard.

Dus een kleine voorjaar stopt artrose pijn in de knie

Het begon met hevige pijn in de knieën, die werden erger en erger. Mijn orthopeed de diagnose artrose in het gewricht. Mijn kraakbeen was afgesleten, en de bot kwam bij de geringste inspanning. Als een zelf-pijnstillers, fysiotherapie en massage hielp heb ik besloten om een nieuwe OP. Binnen 45 minuten, een zogenaamde Koeien-Lente-reliëf van de lente door de twee kleine incisies op de knie werd geïmplanteerd. Het is aan de buitenkant van de dij-en Scheenbeen geschroefd en ontlast de druk op het gewricht. Met uw hulp, ik kan rijden vandaag, zelfs in de sport en heb geen pijn meer! De OP werd volledig betaald door het Fonds.

Dus spataderen verdwijnen zonder littekens

Mijn moeder heeft last van spataderen. Ik had geërfd van de aanleg. Korte rokjes droeg ik voor een lange tijd. Drie jaar geleden liet ik me uitgebreid in de kliniek Fleetinsel advies en de beslissing genomen om voor de operatie. In het geval van de zogenaamde Strippen van de procedure, de zieke delen van de ader worden verwijderd met kleine incisies. De toegang was via een kleine incisie in de omgeving van mijn lies. Onder plaatselijke verdoving, al duurde ongeveer 30 minuten. Na dat, ik had ze voor een paar dagen van milde pijn, maar mijn been zag er op het laatst echt goed! De OP heeft nog niet eens een litteken! Ik was zo overtuigd dat ik een jaar geleden een andere spataderen te verwijderen. Mijn Fonds betaalt voor dergelijke behandelingen.

Als een Amalgaam ontgifting geneest de zenuwen

Met het einde van de 30), kreeg ik ineens erge pijn zenuwen in de armen en benen. Mijn dokter de diagnose me met een neuropathie en schreef me pijnstillers, zelfs morfine. Mij de therapie was niet tevreden, want ik wilde weten waar de sterke zenuwen pijn kwam, en was niet langer bereid om de heftige bijwerkingen van de medicatie. Op zoek naar Alternatieven, draaide ik naar een natuurgeneeskundige. Ik was verrast, want dit is voor mij sprak tot tandvullingen. Hij legde me uit dat amalgaam vullingen kan leiden tot een vergiftiging en de polyneuropathie. In feite had ik twee vullingen, heb ik meteen laten de tandarts verwijderen. Op hetzelfde moment, mijn natuurgeneeskundig therapeut raadde mij een Amalgaam ontgifting genezen. Dat is wat ik nam voor zes maanden, de capsules die binden de zware metalen en ontladen. Vandaag heb ik nauwelijks klachten, en regelmatig te gaan zwemmen. De Sport die me helpt om mijn spieren opbouwen. Ik voel me zo veel beter!

Waarom astmapatiënten moeten worden in de bergen en neem een diepe adem

Als gevolg van een zware verkoudheid had ik schade aan de bronchiën. Sindsdien is de lucht bleef weg van mij, na een paar stappen. Een lokale inwoner adviseerde me om een bezoek aan de lokale zout genezing grot. Mijn chronische Bronchitis beter zou worden, zei ze. Ik maakte een afspraak met de hoofdgeneesheer van de tunnel. Hij legde me uit dat de hoge luchtvochtigheid en de warmte handelen in de berg anti-allergisch en krampstillend, het versterken van de verdediging en de bronchiale mucosa te kalmeren. Het edelgas Radon, dat is opgenomen in de tunnel lucht, geactiveerd immuunsysteem cellen en stimuleert de cel te herstellen. Al na het eerste Bezoek voelde ik mij aanzienlijk beter. De afgelopen acht jaar ga ik regelmatig en niet meer hoeven medicatie!

Dus het hart in twee weken infarct veilig

Een jaar geleden, voelde ik de nacht plotseling een vreemde pijn in de borst. Een cardioloog ontdekt eigenlijk vaartuig een vernauwde kransslagader. Ik was bang dat het zou af te sluiten van het schip. Mijn vader is overleden aan een hartaanval! Ik lees van een nieuwe behandelmethode voor at-risk patiënten, die wordt uitgevoerd in het zwarte woud. Het kostte me een soort van biologische Bypass. In de behandeling, kleine schepen zijn vergroot op het hart, zonder operatie. In geval van nood kunnen ze neemt de bloedtoevoer volledig. Twee weken heb ik doorgebracht in het ziekenhuis en droeg er, zes Keer per week een uur opblaasbare speciale broek. Dit verplaatst het bloed naar het hart en leiden loopt als gevolg van de toegenomen druk op de vorming van de bypass-circuit. De behandeling heeft een goede beat, al mijn kransslagaders hebben verwijd. Sindsdien kan ik eindelijk rustig slapen en hoeven niet bang meer.

Zoals echografie, worden de kankercellen vernietigd voorzichtig

Zoals in het geval van mijn man prostaatkanker werd geconstateerd, was het een schok. Gerhard kon niet worden overgehaald om te werken. Hij was bang te worden door een OPERATIE incontinent of impotent. Het was pas toen zijn dokter hem aanbevolen een nieuw echo-methode, waarbij de risico ‘ s zo hoog zijn, ging Gerhard naar het ziekenhuis. Via de endeldarm, werd hij een sonde, die is afgebroken in de weefsels door middel van ultrageluid. Omliggende gezonde weefsel wordt gespaard om een grote mate, Gerhard nodig alleen een plaatselijke verdoving. Na twee en een half uur, de Tumor werd verwijderd. Pijn had mijn man nauwelijks, op de derde dag dat hij mocht vertrekken in de kliniek. De kanker is verslagen – en dit zonder blijvende schade!

Geef een reactie