Eindelijk kan ik eet weer normaal

Linda litt jahrelang an Bulimie
Twintig jaar lang vocht ze tegen hun Ess beknelling van de Verslaving. Totdat je begon te diep luisteren. En leerde zelf-liefde-model-de ziekte, maar veel mensen denken als ze horen boulimia. Maar Linda Mehrolt ziek naar de gevaarlijke Ess-Brecht-Verslaving. Vandaag helpt ze andere vrouwen die lijden aan een eetstoornis.

Ik was 40 jaar toen ik aankwam met mijn eetstoornis op het dieptepunt. Eten en braken was geworden voor mij het belangrijkste thema van mijn leven. Het was allemaal over.

Zeer slecht, het was ongeveer twaalf jaar geleden. Ik werkte als Directeur van een marketing consultancy. Was veel op reis, aten onregelmatige en ongegrond. Ik koop bij kiosken en benzinestations. Hier is een bar, er is een worst zijn. En als ik het in de avond, vroeg ik mijn toenmalige vriendje, die was ook mijn business partner: Moet ik voor ons om te eten wat? Sneetjes pizza, Pudding … ik Vaak begonnen op de weg, iets in mij te inhaleren. Gewoon niet onthouden. Niet een Keer in de zeven jaar van onze tijd samen, Markus bij kreeg, wat aan de levering. Zonder het te weten, motiveerde me nog meer: het is Geweldig hoe behoudt u uw figuur.

Voedsel is een troost, het Breken bevrijd daarna

De angst om gepakt te worden, wanneer ik braakte na de eetbuien, had ik niet. Stille braken, oefening, dit. Duidelijk, je zweet, de Make-up wordt uitgevoerd, wordt de adem ruikt. Dat is waarom je altijd een zak met spiegel, een tandenborstel en een beetje poeder. Het is zei weer dat je kon op elk moment stoppen.

De eerste Keer was dat zo. Ik zie mijzelf nog met Vrienden in een italiaans restaurant, zitten, vroege 20’s, ik moet er geweest zijn, gewerkt als Stewardess. We futterten Pizza ‘ s en Pasta – aan het einde van de tailleband vast. En toen moest ik een keer deze dialoog tussen twee collega ‘ s van de flyer in het oor Blijven mager? Net om de Vinger in de nek. Het werkte. Toen ik terug kwam, alles voelde eenvoudig. Geweldig, dacht ik, de perfecte controle van het lichaamsgewicht.

Complete voeding als een stress management

Pas later begreep ik dat mijn overmatige fixatie had te doen het eten heel veel met mijn diepgewortelde Angsten. De hele tijd was ik bezig. Eerst maakte ik de Baan als Stewardess op de nagel, en toen maakte ik de PB in de heave-Ho-methode. Ik was aan het zoeken zelf. En aten en aten. Als een kalmerend middel, zoals een stress management, als een escape.

Echter, ondanks de occasionele Vinger-in-de-nek Regeling pakte ik op een bepaald punt. Van jurk maat 36 tot 42. Dus deed ik het vaker. Alleen een dagelijkse basis. Vervolgens om de paar uur. Het succes kwam snel. Niet alleen in de Vorm van purzel van ponden. Zelfs met de druk, ik kon het beter nu. Eten kan een Trooster. Voor de Moment. De Pauze daarna bevrijd van een slecht Geweten. Het samenspel van beide is als een steiger die Holding. Ik beheerde het bedrijf graad, maakte een snelle opstijging in het bedrijf. De Verslaving hielpen mij snel en goed door.

Wees goed voor jezelf was de sleutel woorden voor de boulimia ziek

Eetstoornissen zijn een Signaal van buitensporige eisen lean en boulimia – wat is het verschil? Dr. Bärbel Wardetzki, een psychotherapeut en auteur van München, Duitsland: Presenteert een klassieke Anorexia naast een Bulimisch, je ziet het meteen: De Bulimisch is slank of dun, maar niet zo merkbaar mager en knokig, zoals de Anorexia. Boulimia nervosa hebben de neiging om onopgemerkt blijven. De Verslaving is een samenspel van voeding en verpletterende aanvallen, vanuit een innerlijke ik wil en ik doe niets, vaak gepaard met het nemen van laxeermiddelen en eetlustremmers. Het verlangen om te eten breekt weer door en weer.Anorexia, door contrast, een leven van totale controle. Wat eet vijf kleine plakjes druiven van de dag, en meer. De kern van het probleem in eetstoornissen is: Op welk moment is de vrouw niet krijgen met je leven, zodat het eten wordt een oplossing? In mijn praktijk heb ik gemerkt dat eetstoornissen zijn vrouwen tussen de leeftijden van 40 en 50 plus meer en meer over het onderwerp. Het Probleem is niet langer alleen geldt voor jonge meisjes.Meer informatie, adressen van klinieken en counseling onder: www.hungrig-online.de

Maar op een gegeven moment in opstand kwam een beetje in mij. Op een Middag, leunde ik over de wc en het werkte niet meer. Ik was wanhopig en wist dat ik moest veranderen, wat nu. En dan iets dat alleen maar kan worden omschreven als het lot gebeurd, en ik ontving een uitnodiging om een lezing op het bewustzijn. Twee weken later zat ik in de praktijk van de leider van het seminar. Hij stelde voor om mij een Terugkeer naar de Kindertijd. Een soort Meditatie, een staat van de bewakers als tussen en Slapen. Ik dacht, waarom niet? Wat heb ik te verliezen ik? In deze Trance-toestand-vergeten foto ‘ s van roos lang geleden. En diep in mij begraven problemen, brak, brak in mijn bewustzijn. Er is geen drie sessies en de Ongelooflijke doorgegeven gebeurd: ik stopte om me passeren. Een wonder, het is leuk om te zien wat. Dit is het niet. Het gaat om het omgaan met diepe laesies, die bijna elke persoon draagt. Ik heb geleerd hoe ik kan mij zelfrespect en eigenwaarde. Wees goed voor jezelf – dat was een belangrijke uitspraak van de leider van het seminar, die heeft me echt geholpen.

Na een bulimisch liefde leert je eigen lichaam

Ik precies wilde implementeren van nu. Ik stond op van de marketing van het bedrijf en begon te werken als Coach. Het is een genot om bij te houden hoe mijn essgestörten klanten, deze hardheid tegen zichzelf langzaam verdwijnt. De gelaatstrekken worden zachter. En, tot slot, een diepe liefde voor het leven.

Slechts één keer, vier jaar na mijn bevrijding, was er een terugval. Ik zie mij loop gewoon naar de wc. De Vinger in de keel. Maar ik zie ook dat het deze keer iets anders. Het was als een Test. Het is nog niet eens bewust van te doen en is gratis. Sindsdien heeft het nooit meer is voorgekomen. En sindsdien heb ik geen angst dat het misschien vang me weer. Ik ben grappig, een leven, het leven van een gelukkig mens. Ik eet een lange tijd met plezier. En in mijn vrije tijd ben ik dans de Tango. Ook dit helpt mij om een positieve relatie met mijn lichaam. Nu weet ik: Hij is vrouwelijk, goed en prachtig, zelfs als hij een paar kilo ‘ s zwaarder.

Geef een reactie