Een Mini-netwerk vast mijn hernia

Kleine Wunden durch Nadelloch-Chirurgie
In het geval van de naald gat operatie, patiënten zijn snel weer op hun voeten en hebben nauwelijks klachten, op een Avond in juni – het was zes weken geleden ontdekte ik een klein knobbeltje in de liesstreek. Ik voelde me voor het eerst Op, alleen een licht. Maar elk uur van de pijn sterker geworden.

Dat is de reden waarom ik op zoek was naar de volgende Ochtend, het huis van de arts op mijn. Hij voelde voor de buik en onderzocht mij met een echografie. De Diagnose Liesbreuk.

Met een bankoverschrijving, ging ik in de Wilhelmsburg ziekenhuis Groß-Zand. In het geval van een breuk (hernia) is een kleine opening in de buikwand. Het sluit niet uit zichzelf. De fractie is nog groter. Er is ook het gevaar dat delen van de darm kan worden geknepen, vertelde de chirurg, Dr. Wolfgang Reinpold.

De enige manier: een operatie. De deskundige legde uit dat ik moet komen aan het eind van de methode die gebruikt moet worden: Wij spreken van de naald gat operatie. De drie sneden zijn alleen tussen drie en tien millimeter lang.
 

Geef een reactie