Een doof gevoel, het gevoel van: Eindelijk, de Running maakt het juist leuk

Nach einer Wirbelsäulenstabilisierung ließ der Rückenschmerz nach und die Taubheitsgefühle verschwanden
Na een stabilisatie van de wervelkolom terug om de pijn te laten en de gevoelloosheid verdwenen. Sindsdien Margaret blauwe bosbes kunnen pijn elke window-shoppen, genieten van het weer echt plotseling terug, tintelingen in de benen en gevoelloosheid. Elk van de korte baan en lange tijd waren de pijn. Leren en praktijk Vita, welke behandeling bevrijd Margaret Heidel van hun lijden.

Kort na mijn 60. Verjaardag begon de pijn in de rug. Ten eerste, ik heb geen grote gedachten. Immers, zeggen ze, spinale problemen zijn nu een nationale ziekte. Maar de pijn werd erger. Het duurde niet lang en elke korte-termijn en lange tijd waren de pijn. Mijn benen deed pijn en onaangenaam geprikkeld. Soms had ik het gevoel, als zou mijn benen gevoelloos. Ik had tot een paar minuten duren om een pauze te nemen. Soms moest ik wel zitten zelfs. Op sommige dagen was het zo erg dat ik amper nog gemaakt in de tijd door middel van de stoplichten.

Na een aantal doktersbezoeken het duidelijk dat ik last heb van een spinale stenose. In de volkstaal, het zegt ook etalage ziekte van de rug. Omdat veel Patiënten bedekken hun Lijden door staande in de voorkant van de winkels, de benen rust te komen. In tegenstelling tot de normale etalage ziekte die wordt veroorzaakt door vernauwing van de bloedvaten in de benen, was het zitten met mij, want in de rug. Daarom was ik ook Fietsen een klacht, door de licht voorovergebogen houding van de belangrijkste zenuw niet meer geconcentreerd in het wervelkanaal.

De aangetaste wervels van de wervelkolom worden ondersteund

Vaak leeftijdsgebonden slijtage van de trekker werd mij uitgelegd door mijn orthopeed. Het lichaam produceert verhoogde bot, te dragen saldo. Dit kan leiden tot een vernauwing van het wervelkanaal in het lumbale gebied. Hij zei ook, dat bij mij alleen een Operatie kan helpen. Maar mijn vriend vertelde me hoe het risico is rijk en complex deze operatie – ik was heel erg bang. Dan is mijn man van de nieuwe, zachtere chirurgische methode waarin, naast een ondersteuning van het implantaat in de wervelkolom wordt gebruikt las. Dr. Dieter Rijckdom van de Baltische zee kliniek Vochtige nam mijn laatste reservering, hij legde me de exacte procedure: We ondersteunen niet alleen de aangetaste wervels te verstijven, in plaats van de hele wbo-sectie. Dit was vooral van belang voor oudere patiënten, een zeer zware procedure, ook omdat het risico van hoge bloeddruk verlies.

Dr. Ridders legde me uit dat zijn methode de Angela weg, de zweep van het bot en de zenuwbanen terug te worden blootgesteld. De dokter vertelde me: Dan, een titanium clip wordt gebruikt voor het stabiliseren van de wervelkolom. De beugel kan worden beschouwd als een vrij trillende bureaustoel. Dus elke beweging wordt teruggedrongen. De ontlading van de vertebrale gewrichten van de rug pijn en gevoelloosheid weer verdwijnen.

Ziekenhuis: Oostzee Kliniek Vochtige, Telefoon 04352/80 60 01

Kosten: Het Gebruik van flexibele titanium implantaat wordt geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen.

Fysiotherapie versterkt de rug

Op de avond na de Operatie mocht ik voor de eerste Keer en had een veel beter gevoel in de benen. En de volgende dag begon ik met fysiotherapie te versterken mijn rug. Heel verbaasd was ik dat ik mocht na een week terug naar huis. Zodra het zware werk was uiteraard taboe voor mij. Voor gymnastiek staan, regelmatig ziek zijn op het Plan.

Vanwege mijn ziekte, besefte ik hoe ongelukkig mij is de beperkte beweging vrijheid. Ik denk dat de herstelde zin van het leven nog meer: dankzij de operatie, ben ik weer zo goed als voorheen. Nu kan ik genieten van een window shopping.

Geef een reactie