Andrea Petkovic maakt de Depressie aan het publiek

Andrea Petkovic leidet an depressiver Verstimmung
De duitse tennisster Andrea Petkovic denkt over de voortzetting van je carrière in de bodybuilding. de duitse tennisster Andrea Petkovic na haar 0:6, 0:6 op het WTA-toernooi in China, haar emoties de vrije loop. Nu biechtte te lijden aan een depressie. Deze stemming betekent dat de diepte van de carrière-het einde van de 24-jarigen?

De Wereld Ranking Van 24. was uitgebarsten na de Wedstrijd in tranen. De Darmstadt is voor je emotionele uitbarstingen. Op de website van de WTA kan worden gevonden nu, hun verontrustende ervaringen van de laatste tijd. Toen ik thuis was, voelde ik me echt gelukkig. Maar die Minuut, toen ik terug was op de Tour terug, ik was depressief of andere manier. Zo depressief dat ik geen zin had om nog uit bed te komen, de SPORT1-Sportvrouw van het jaar 2014.

Petkovic geeft toe dat haar moeder haar ziekte verslechterde haar toestand van de geest. Ik wilde gewoon naar huis. Maar omdat ik een professionele, ik moet gewoon door gaan met de Opleiding en al de dingen die zouden gaan doen, zei de 28-jarige en voegt eraan toe: ‘Dit voelde als een marteling. Elke Minuut Van.

Petkovic zet zijn carrière in vraag

De Open franse semi-finalist van 2014 heeft toegegeven dat ze heeft getwijfeld over haar carrière keuze, voor de eerste keer na dit seizoen. Ik heb het echt nodig om erachter te komen of ik wil blijven spelen. Ik haat op dit moment, meer en meer onderdelen van mijn werk, als ik het andere, zei de 28-jarige. Tot slot, de duitse had vijf eerste vier toernooien-nederlaag toegegeven, Zhuhai, keerde ze terug na twee faillissementen domineerde de vrouwen terug naar huis.

Het was de ene met de carrière? Petkovic heeft aangekondigd dat het is om in de komende paar weken, een time-out en na te denken over je toekomstige carrière. Ik zal alleen slapen als voor vier dagen, omdat ik het gevoel dat ik niet zou moeten gedaan hebben die twee maanden, aldus de tennisster. Na dat, trips naar New York en Portland.

De nationale coach geeft je moed

Na het Interview, ook de nationale coach Barbara Rittner rapporten te woord: de werkelijke schijf kan niet worden resultaatgericht. U moet opnieuw zoeken het plezier van Tennis en voor 2016, de nieuwe line-up. Het gaat ervan uit dat Petkovic zal terugkeren na de time-out terug naar hun oude Vorm. En de 28-jarige zelf maakt haar Fans moed: je moet niet zo veel Zorgen. Ik ben niet van plan te gaan en dan nooit meer terug te komen. Maar ik ga een beetje van de tijd.

Depressie in de Sport zijn niet ongewoon. Wat zijn de sporters met een psychische Probleem te bestrijden, kunnen we vertellen u hier.

Depressie – Wat kan ik doen?

Wat kun je doen door jezelf tegen een depressieve stemming en hoe de natuurlijke remedies helpen, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 7. In November

Geef een reactie