Als voeding je ziek maken

Symptom bei Nahrungsmittelintoleranz Konzentrationsstörungen
De symptomen van een voedselallergie, bijvoorbeeld, concentratie stoornissen, kan ook uren of dagen later auftretenWas op de tafel elke dag, is het niet altijd gemakkelijk te verteren. Miljoenen mensen reageren op verschillende stoffen in ons voedsel met een voedselintolerantie.

Bedreigend kortademigheid, hartkloppingen, problemen met de bloedsomloop, huid, jeukende huiduitslag met galbulten – maar al te vaak, zelfs de dokter niet kan achterhalen wat er achter het. Soms is het een voedsel Allergie. Maar soms ook. Want in werkelijkheid één tot twee procent van de bevolking reageert allergisch voor vis, Ei, noten of fruit. Veel vaker is het ongemak als gevolg van een voedsel geactiveerd intolerantie, medisch gezien is het wel een NM-intolerantie. Volgens een Britse studie, bijna elke tweede heeft te maken met het, en alleen de minst Getroffen weten.

Dus, de syndromen verschillen:

Allergieën onmiddellijk optreden na consumptie van een levensmiddel als gevolg van een reactie van het lichaam het eigen afweersysteem, zijn vaak dramatisch tot levensbedreigende shock.

Voedselallergie kunnen optreden uur later of zelfs een paar dagen na consumptie van een bepaald voedsel, vaak zelfs in de behandeling van chronische huidziekten, duizeligheid, stoornissen in de bloedsomloop, Algemene vermoeidheid of gebrek aan concentratie. Niet in het minst omwille van de diversiteit van de mogelijke klachten van de NM-intolerantie is dus moeilijk om op te sporen.

In voedsel 300 additieven zijn toegelaten

Wat een verrassing dat een deel van het voedsel in de waarste zin van het woord, druk op de maag -, darm -, en lever? De fabrikant zal het louteren, met ongeveer 300 additieven,, smaakversterkers, kleuren, conserveringsmiddelen en en en …

En dus het gaat om Intolerantie: Door constante irritatie van de darmwand met het lichaam van giftige stoffen, micro-veroorzaakt ontsteking van de huid processen in de darmmucosa. Tevergeefs het immuunsysteem probeert te herstellen van de schade, het wordt zwakker en zwakker. Op een gevoelige locatie op het lichaam of op de huid, zenuwen of organen dan de pathologische veranderingen.

Maar er is nog een reden waarom eten kan worden ziek. Bijvoorbeeld, elke zevende duitse zullen tolereren als gevolg van een enzym in de afwezigheid van melk of melkproducten. In de darm het gaat om de Gisting, de maag, krampen, opgeblazen gevoel en diarree veroorzaken. De zogenaamde lactose-intolerantie is een van de meest voorkomende en meest onaangename voedselintoleranties.

Hoe maak je de oorzaak van de onduidelijke gezondheidsproblemen?

Artsen bieden de volgende Tests:

Allergie-test (pays de kassa)

Bloed analyse (pays de kassa)

Lactose-intolerantie-test (pays de kassa)

Het immuunsysteem screening (dit zal worden getest meer dan 180 voedsel verenigbaarheid; het is niet betaald door het ziekenfonds)

In veel gevallen kunt u verduidelijken zelfs met een zogenaamde zoeken dieet een voedsel intolerantie. Om dit te doen, je eet voor een week, alleen aardappelen, of rijst, drink alleen gebotteld water. Dan begin je zachtjes te eten van andere ingrediënten zoals groenten, vlees, melk of een brood maaltijd. Als je houdt van ze zorgvuldig, je merkt bijna altijd, of en hoe te reageren op klachten.

Geef een reactie