Waarom Restaurants, kraampjes zijn vaak meer ongezonde dan Fast Food

Mann und Frau beim Abendessen
Huidige studies tonen aan dat het eten in een Restaurant is niet per se gezonder is dan een Fast Food KetteWer voor een gezellig diner in een Restaurant dat beslist niet om een leven lang en gezond als degene die de bevrediging van zijn Honger bij een Fast-Food keten. Hoe is dit te verklaren? De praktijk Vita laat zien.

De gerechten die worden geserveerd in een Restaurant, bevatten een nog hoger percentage van cholesterol en natrium dan frites, Hamburger en co. Dit is het resultaat van een studie door de Universiteit van Illinois. Voor zijn analyse, de onderzoekers Ruopeng gebruikt op de gegevens van de National Health and Nutrition Examination Survey. De details van 18.000 Amerikaanse volwassenen zijn samengevat in een periode van zeven jaar.

Natrium en cholesterol inname zal sterk worden verhoogd

Mensen die aten in Restaurants, nam beduidend meer cholesterol per dag dan mensen die aten thuis, gemeld. Hij legde uit: Deze extra dosis cholesterol, 58 milligram per dag, maakt 20 procent van de aanbevolen bovengrens voor de totale cholesterol-inname van 300 mg per dag. Ter vergelijking: Degenen die aten in een Fast Food joint, op slechts tien milligram cholesterol, dan degenen die uw eten mee naar huis

Die weg eet, verhoogt ook het risico van het lichaam, te veel natrium. Dus het voedsel, kunnen rijden in een Fast-Food keten, de natrium niveaus 300 milligram van op de hoogte. In het geval van een maaltijd in een Restaurant, de stijging is zelfs 412 milligram. De dagen van aanbeveling van de duitse nutrition society (DGE) voor volwassenen is 550 milligram.

Dat is de reden waarom te veel natrium is ongezond

Die permanent eten te veel zout, ook de schade aan het hart en de nieren. En het risico voor osteoporose verhoogt, waarschuwt Antje Gahl van de duitse nutrition society. Haar advies: Niet meer dan zes gram per dag! Dat is voldoende voor de voeding van het lichaam met voldoende natrium en chloride. De meeste van ons eten gemiddeld negen gram zout verstopt in de gerechten van de Restaurants.

Het is beter om niet te eten

Studie auteur Ruopeng Te vat: Deze resultaten tonen aan dat het eten in een Restaurant per se gezonder is dan een Fast-Food keten. In feite, is het risico van teveel eten, in een Restaurant, zelfs hoger dan wanneer u verbruikt Fast Food. Hij raadt aan al diegenen die willen om te eten van een gezond dieet: thuis eten, koken en vermijd het eten van out – zo ver als mogelijk is.

Hamburg-harburg, 16. Juli

Geef een reactie