Trigger koolhydraten depressie?

Raffinierte Kohlenhydrate
AMERIKAANSE onderzoekers hebben vastgesteld dat de verwerkte koolhydraten verhogen het risico van het ontwikkelen van een Depressie, een studie blijkt dat veel koolhydraten verhogen het risico op depressie aanzienlijk. Hier lees, die moet zeggen vaarwel nu, moge de geliefde Pasta.

Een dieet met verwerkte koolhydraten kan leiden tot een grotere Depressie risico bij vrouwen na de Menopauze. Als het resultaat van een studie die onlangs werd gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition.

In de studie van 70.000 vrouwen betrokken waren, die waren in de tijd van de Menopauze. De analyse, die werd uitgevoerd onder leiding van James snelheid ruitenwisser aan de Columbia University Medical Center (CUMC), is ingegaan op de hoeveelheid ingenomen koolhydraten en depressie in de onderwerpen.

Koolhydraten veroorzaken een stijging van het bloedsuikergehalte

De consumptie van koolhydraten verhoogt de bloed suiker niveau in verschillende gradaties, afhankelijk van het type van het opgenomen voedsel. De meer koolhydraten worden verwerkt, hoe hoger de score op de zogenaamde glycemische Index(GI) schaal. Het GI-schaal gaat van 0 tot 100, meet de hoeveelheid suiker in het bloed na het eten.

Als een oorzaak van de onderzoekers opgenomen dat de verwerkte koolhydraten trigger hormonale reacties in het lichaam. Deze hormonale reacties kan een impact hebben op vermoeidheid, stemming en soortgelijke symptomen van Depressie.

De juiste voeding voor depressie

U onderzoekers benadrukken dat een verhoogde consumptie van vezels, volkoren producten en groenten met een verminderde Depressie risico. Deze bevinding suggereert dat een speciaal dieet kan dienen voor het plan als een preventieve maatregel tegen depressie of de progressie van de ziekte, een positieve invloed.

Wat voeding kan tegen depressie, weet dat je in onze fotogalerij.

Hamburg-harburg, 6. Augustus

Geef een reactie