Met deze Truc rijst is nog gezonder

Schüssel mit Reis
Witte rijst bevat veel zetmeel.Klein, wit en onschuldig. Rijst is het voornaamste voedsel dat smaakt zo goed als ieder ander. Maar er is een klein ding, je bewust van moet zijn voor consumptie. Witte rijst bevat veel zetmeel, waardoor de bloedsuikerspiegel stijgt. Door middel van een kleine Truc, kunt u genieten van de eiwit-rijke Voeding te Eten, maar verder zonder aarzeling.

Rijst wordt gegeten bijna overal in de wereld, maar met name in Azië, hij behoort tot het belangrijkste onderdeel is van de dagelijkse maaltijden. Geen wonder, want rijst is lekker met bijna alle gerechten combineren, makkelijk te bereiden en bevat veel vitaminen, vezels en aminozuren. Echter, witte rijst bevat veel koolhydraten in de Vorm van zetmeel. Deze natuurlijk voorkomende suiker zorgt dat de bloedsuikerspiegel stijgen en op de lange termijn kan ten gunste van de ontwikkeling van Diabetes. Om de suiker in de spieren en het vet kan worden opgenomen, moet het het produceren van de alvleesklier Insuline. Zoals in het geval van voedsel zoals witte rijst, de suiker zeer snel in het bloed, verhoogt de bloedsuikerspiegel door sprongen en grenzen, en de alvleesklier heeft om te werken bij topprestaties. Op tijd, ze kunnen produceren minder Insuline en de suiker door het lichaam direct. Het bloed resterende suiker kan schade aan de nieren en Diabetes type 2.

Een kom rijst per dag verhoogt het risico op Diabetes

Nieuwe studies tonen zelfs aan dat een kom rijst komt overeen met van de dag, een verbruik van twee blikjes frisdrank. Dit effect kan worden in het geval van veel Aziaten nemen. U bent meer kans op Diabetes dan de Europeanen, maar last heeft van Overgewicht, aangezien rijst is verzadigd door zijn voedingsvezels snel, zonder de noodzaak voor dik. Zee Yoong Kang, CEO van de Bevordering van de Gezondheid autoriteit in Singapore geëvalueerd in een meta-analyse van de vier grote studies over dit onderwerp, waaronder een studie van de Harvard School of Public, in de loop van een periode van 20 jaar, meer van 350.000 onderwerpen kwamen aan de orde. De resultaten tonen aan dat er reeds een kom rijst per dag verhoogt over een langere periode van tijd, het risico met een gemiddelde van 11 procent van het ontwikkelen van Diabetes.

Diabetes, ondanks een normaal gewicht

Terwijl Aziaten eten ongeveer vier porties rijst een dag van de consumptie in het geval van de Europeanen in vijf porties per week. Ter vergelijking: Een normaal lichaamsgewicht en een Chinees met een BMI onder de 20 is ziek geworden, daarom, vanwege hun eetgewoonten zijn op een hoger risico op Diabetes dan een overgewicht van de Europese vrouw met een BMI van meer dan 25. We moeten benadrukken om alcohol, snoep en tonijn en nu ook van de rijst van het menu? Gelukkig niet, want een paar kleine Trucs om te koken om te zetten naar een heerlijke en gezonde maaltijd met rijst. Om dit te doen, surfen op onze foto gallery

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 06. Mei

Geef een reactie