Kan melk voorkomen dat producten Diabetes?

Können Milchprodukte Diabetes vorbeugen?
Lieve minder vet? Fout! Zweedse onderzoekers hebben nu ontdekt hoe de consumptie van vet zuivelproducten op het risico van Diabetes, de invloed van zweedse wetenschappers hebben opgedaan verrassende inzichten over het ontstaan van Diabetes type II. De praktijk Vita noemen ze bewarende maatregelen, zou je gegarandeerd nooit zijn gekomen.

Blijf weg uit volle melk, room, Boter Vet, kan Diabetes veroorzaken! Zo vond men tot voor kort, en adviseerde de consumptie van minder vet producten. Een zweedse studie weerlegt deze theorie nu: De onderzoekers waren in staat om te bewijzen dat de consumptie van vetrijke zuivelproducten, het Ontstaan van Diabetes type 2 voorkomt.

Grootschalig Onderzoek

Om dit te doen, begeleid circa 27.000 onderwerpen tussen de 45 en 74 jaar over een periode van 14 jaar. Het resultaat van de studie: De consumptie van acht porties van zuivelproducten dagelijks verlaagt het risico op diabetes met 23 procent. Als een Dosis van 200 milligram van melk of yoghurt, 20 gram kaas, 25 gram crème of zeven gram Boter tellen.

Tussen de consumptie van verminderde-vet zuivelproducten, en de ontwikkeling van Diabetes, de onderzoekers waren niet in staat om een verbinding te maken.

Het beschermende effect van melkvet

Maar hoe kan dit verschijnsel worden verklaard? De wetenschappers suggereren dat melk vet verhoogt de insuline gevoeligheid van de cellen. Als deze daalt, stijgt de bloedsuikerspiegel van Diabetes.

De studie leiders geloven dat hun nieuwe bevindingen zal een revolutie op de bestaande voedingsadviezen in relatie tot Diabetes.

Welke voedingsmiddelen ook voor een lage bloedsuiker niveau, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 18. September 2014

Geef een reactie