Kaas verlaagt cholesterol

Käse
Die wil om zijn cholesterol niveau in het handvat, het moet integreren volgens een nieuwe studie, vaak kaas in zijn eten plan waarom mensen die eten veel kaas, minder kans hebben op hart-en vaatziekten dan mensen die eten een beetje kaas met dat lijden? Dit fenomeen hebben gedecodeerd deense onderzoekers nu.

Voor hun studie, onderzoekers aan de Universiteit van Aarhus in Denemarken urine en ontlasting van 15 gezonde mannen. De wetenschappers ontdekten dat kaas heeft een positief effect op het cholesterolgehalte. Verantwoordelijk, maak je een verzadigd vetzuur: boterzuur (butyraat). Het is bewezen dat het verlagen van slechte cholesterol (LDL-cholesterol), en ook helpt bij het voorkomen van kanker van de dikke darm.

Boterzuur beschermt de darm

Boterzuur wordt geproduceerd in het menselijk lichaam en daarnaast in kleine hoeveelheden met het eten. Het bevordert de darmfunctie en vermindert de permeabiliteit van de darmwand voor schadelijke indringers.

5 kazen die uw hart te beschermen in de beste

Deze vijf kazen te helpen, verhoogd vetten naar lagere waarden, en beschermen tegen hart-en vaatziekten:

  • Parmezaanse kaas (1148 mg boterzuur)
  • Het smelten van kaas (1106 mg boterzuur)
  • Gouda (1060 mg boterzuur)
  • Edam (969 mg boterzuur)
  • Schapenkaas (959 mg boterzuur)

(Voedingswaarde per 100 g)

Hamburg-harburg, 15

Geef een reactie