Chili tegen hoest

Chilischoten
Aanhoudende hoest kan worden verbeterd door Capsaïcine: het werkzame bestanddeel van De chili peper verhoogt de bloedcirculatie en maakt het slijm van de luchtwegen als het brandt op de tong, het voelt goed om het lichaam Omdat het voedsel met scherpe stoffen die de gezondheid bevorderen. De praktijk Vita legt uit hoe Chili kan helpen bij het verlichten van een aanhoudende droge hoest effectief.

Capsaïcine, bijvoorbeeld, opgenomen in Chili (Cayenne peper), en paprika in capsule vorm, verzacht toegediend bij patiënten met chronisch hoesten en bij gezonde niet-rokers, de drang om te hoesten. Dit zijn de bevindingen van de studie, die werd uitgevoerd in de Allergie en Astma kliniek, Sahlgrenska, Universiteit van Göteborg. 24 hoest-patiënten en 15 Gezonde werden gegeven over twee weken dagelijks twee capsules van Capsaïcine (0,4 mg) of Placebo, en vervolgens over een periode van twee weken twee keer twee capsules van Capsaïcine of Placebo. De volgende andere medicatie werd toegepast ongeveer vier weken. Bij elk Bezoek hoest gevoeligheid werd bepaald, daarnaast zijn de patiënten trad een hoest-dagen boeken. Omdat Capsaïcine zorgt voor een ongevoeligheid van de zenuwvezels op verschillende Stimuli, moet onderzocht worden in deze pilot studie of oraal toegediend Capsaïcine kan verzacht de hoest na vier weken van te nemen. Het werkzame bestanddeel van de rode peper goed werd verdragen.

Capsaïcine-counter-irriterende hoest – van invloed op de scherpte als geneesmiddel

De warme stof Capsaïcine niet alleen verlichten aanhoudende hoest effectief, ook doodt ziekteverwekkers en beschermt tegen maagklachten. Ook van groot belang is, is de pijn stop-effect van de peulen. Uiterlijk toegepast voor het verhogen van het actieve bestanddeel van de chili om de boon van de bloedsomloop in weefsels sterk en bevordert de verwijdering van Pijn, bijvoorbeeld in het geval van problemen terug.

Geef een reactie