Buikpijn na het eten

Bauchschmerzen bei Brot und Nudeln
Oproepen tot intolerantie maagpijn na het eten: De lijm eiwit Gluten in veel van de graan producten istbauch bevatten pijn van granen, Pasta en volkoren brood – en in feite van alle normale voeding. En toch, je kunt het lichaam schade toebrengen, als Gluten-intolerantie is aanwezig. Hier kunt u erachter te komen wat er achter zit en hoe zij buikpijn kan voorkomen worden na het eten.

Een hap van het brood en de pijn in de buik. Er is Misselijkheid, maag-volgen-problemen. Miljoenen Duitsers last hebben van deze symptomen. Dan het belangrijkste, een goede home remedies om te helpen häfufig. De reden is vaak heel simpel – velen weten niet hem alleen. U intolerant zijn voor Gluten, lijm eiwit dat voorkomt in granen zoals tarwe, rogge of gerst. Zelfs schijnbaar gezonde voedingsmiddelen zoals granen en volkoren producten maken de Betrokken ziek en de oorzaak van buikpijn na het eten.

Achter de buikpijn na het eten

Door de Gluten-intolerantie is coeliakie, een ziekte van de dunne darm slijmvlies. Het darmslijmvlies vormen tegen de vermeende vijanden in de loop van de tijd, de anti-lichaam. En dit, op zijn beurt, op te lossen symptomen zoals buikpijn na het eten, diarree, migraine, opgeblazen gevoel, en zelfs depressie. Patiënten nodig om te voorkomen dat uw leven een lange vezel producten. Want anders heb je niet alleen te lijden, maar riskeren lange termijn osteoporose en colorectale kanker volgen.

Bloedonderzoek om de Diagnose van een Gluten intolerantie

Iedereen die heeft last van buikpijn na het eten, moet onderzoeken: een bloedtest op antilichamen kunnen worden gedetecteerd. Definitieve zekerheid geeft de verwijdering van een steekproef van weefsel uit de dunne darm.

Goed leven zonder Gluten

30 procent van de bevolking reageert op de lijm-eiwit allergisch. De voedingsindustrie heeft aangepast in de afgelopen jaren de toename van het aantal onverenigbaarheden: In supermarkten, zijn er meer en meer producten op de verpakking te koop opmerking glutenvrij. En wees er zeker van: Erger dan normale producten die u niet proeven!

Buikpijn na het eten voorkomen: gierst bakken

Het is de meest voorkomende Alternatief voor gluten bevattende granen. Millet als een gepeld graan, havervlokken, bloem-en klaar is de bloem. Echter, u zult snel bitter – dus alleen het bedrag van de aankoop, de moet u ook.

Rijst en maïs meel

De gele maïs meel geeft brood en gebak een licht zoete Geur. De bloem van de rijst in de gezondheid van voedsel op te slaan of de gezondheid van voedsel op te slaan.

Amaranth en Quinoa

Amarant aus Südamerika liefert viele Mineralstoffe

Amarant van Zuid-Amerika biedt veel van de mineralen

Amaranth uit Zuid-Amerika levert veel mineralen en hoogwaardige duurzame eiwitten. Quinoa kan worden gebruikt zoals gierst proces, en smaakt een beetje aards.

Boekweit

De bloem gemaakt van boekweit zaden met de nootachtige smaak en bevat veel mineralen. Tip: noteer Altijd op de glutenvrij, omdat het kan worden gebruikt in de productie van granen in contact.

Soja

Begane soja bonen, bijvoorbeeld van de hervorming van het huis hoog in eiwit. Praktisch: U kunt mengen om te bakken met een andere bloem. Tip: 1 EETLEPEL soja-bloem en 3 EL water voor een Ei-vervanger.

Geef een reactie