Bacteriën in bier

Frisch gezapftes Bier
Een vers getapt biertje ziet er heerlijk uit, zolang je niet weet wat erin zit bier in de zomer. Nu een studie toont aan waarom het misschien beter om een flesje bier.

Voor velen is het een onderdeel van een mooie zomer avond: Een koud biertje. Vooral op warme dagen, veel zweren bij de vers getapt variant – vaak de fles bier zou een betere keuze zijn. Het onderzoek van het laboratorium van de staat Hessen geeft.

De food control onderzocht je hebt 87 monsters van restaurants, micro-biologisch. De verontrustende conclusie: Bijna de helft (42.5%) in rekening gebracht om te ontkiemen met de zogenaamde coliforme.

Bacteriële besmetting als gevolg van een onjuiste reiniging

Zijn coliformen in diepgang drankjes, dit is een verwijzing naar een gebrek aan hygiëne, zegt de Directeur van de Hessische laboratorium van de staat, Prof. Dr. Hubertus Brunn. Een verkeerd gebruik van de apparatuur, onvoldoende reiniging en desinfectie, en het ontbreken van of onvoldoende onderhoud van de faciliteiten.

Fecale bacteriën in het bier

In twee van de monsters, de wetenschappers ontdekten dat zelfs Escheria coli-bacteriën. Een teken voor een fecale besmetting, zegt Brunn. Hij voegt eraan toe: een Gezondheids-zorg, de bevindingen zijn niet, zoals in het geval van de optimale bier drinken temperatuur van vier tot zeven graden Celsius, de kiem van de propaganda materiaal is omwille van de koude, van de alcohol koolzuur, evenals de hop bitter grotendeels voorkomen.

Niettemin, De veiligste optie is voor het bottelen van het bier. Een tweede onderzoek van de in het oog springende inrichtingen vertoonde slechts een lichte verbetering. Voeg daarbij: Voor een gezond persoon, de kiemen mag niet worden een Probleem is, is het verzwakt het immuunsysteem, echter, dan ziet er al anders uit. Het is bedreigend diarree en braken.

Hamburg-harburg, 29. Juli

Geef een reactie